WhatsApp Telefoon E-mail Facebook YouTube Twitter Google+ Pinterest

   Sabriena Vrijsen

Sabriena Vrijsen

Zaakvoerder ImmoFusion Heusden-Zolder

Andere tijden vragen om een andere aanpak. Daarom is er juist NU behoefte aan een energieke makelaar die ook 's avonds en op zaterdag gedreven voor u klaar staat 

Zelf ben ik vooral werkzaam in de regio Heusden-Zolder en Koersel. Gemeenten die ik op mijn duimpje ken en waar een groot deel van de bevolking bestaat uit Turks sprekende mensen. En laat dat nu net mijn specialiteit zijn. Dankzij mijn kennis van de Turkse taal en cultuur weet ik vlot met deze mensen te communiceren en te onderhandelen.

Met mijn jarenlange ervaring in het vastgoed weet ik dat een persoonlijke service heel belangrijk is. U, de klant staat centraal en kan altijd op mij rekenen voor een persoonlijke begeleiding bij al uw aan-en verkoopplannen in het vastgoed. Geen enkele uitdaging ga ik uit de weg om uw eigendom verkocht te krijgen. Ervaring, kennis en integriteit; dat is waar u op kan rekenen als u met mij als makelaar in zee gaat. Dat is de makelaar die ik voor U wil zijn.

078787870 0468264919
  Peter Lenssen

Peter Lenssen

Zaakvoerder ImmoFusion Maasland

Verkopen doen we samen

Een klant is voor mij in de eerste plaats iemand waarmee je een vertrouwensrelatie hebt, zonder de 'klik' is er niets. Je eigendom verkopen is vaak een mijlpaal in het leven, daarom hecht ik er belang aan om eerst te luisteren naar uw verhaal, uw wensen en uw voorwaarden. Pas daarna kan ik mijn expertise in functie van uw situatie stellen.

Innovatieve aanpak

Door komaf te maken met de traditionele verkoopstechnieken wil ik tonen hoeveel efficiënter het is om mee te gaan met moderne tools. Een gespecialiseerde fotografe kan de uitstraling van een huis perfect weergeven in een paar beelden. De 3D-tours creëren een mogelijkheid die nooit eerder gezien is, een bezichtiging doen terwijl je thuis blijft is een absolute meerwaarde. Sinds kort werk ik samen met een bedrijf dat luchtbeelden maakt, architecturale tuinen kwamen nog nooit zo mooi in beeld.

Altijd bereikbaar

Als makelaar vind ik het vanzelfsprekend dat mijn klanten mij kunnen bereiken wanneer het hen past. Zowel na de kantooruren als in het weekend ben ik beschikbaar voor advies of afspraken.

0479 51 79 57
Aaron Vrijsen

Aaron Vrijsen

Fotograaf en marketing

Als zoon van is mijn interesse in vastgoed niet meer weg te denken. Na mij studies als Grafisch vormgever was het voor mij een logische stap om deze kennis verder te gebruiken bij ImmoFusion. Tussen het maken van logo’s, baches en andere visuele ideeën door besloot ik ook mijn kennis voor het vastgoed uit te breiden en behaalde ik mijn diploma vastgoed via avondschool. Nu behartig ik met veel enthousiasme en samen met mijn collega’s de correcte opvolging van uw dossier. 

Fotografie

Vastgoed en fotografie zijn onherroepelijk met elkaar verbonden. Omdat de eerste indruk van cruciaal belang is, en elk pand een eigen stijl en karakter heeft, verdient elke woning een aparte benadering. Met grote passie en meerdere jaren ervaring toon ik elke woning van z’n beste kant. Daarbovenop gaan wij nog een stapje verder met 360° fotografie. Dankzij onze virtuele rondleidingen kan je alle woningen ontdekken vanuit je eigen woonkamer. Wandel van de ene ruimte in de andere en ontdek wat elke woning te bieden heeft!

078/787870 0468256201
Arnaud Schryvers

Arnaud Schryvers

Commercieel bediende vastgoed

Lummen en Herk-De-Stad

Als zoon van Optiek Mommen in Zolder, ben ik op een zeer jonge leeftijd in contact gekomen met “het ondernemen” waarbij passie, gedrevenheid, vertrouwen en een eerlijke communicatie essentieel zijn voor het opbouwen van langdurige klantenrelaties.

Daar ik opgevoed ben met deze eigenschappen, heeft “het ondernemen” en “de economie” altijd centraal gestaan in mijn interessegebied waardoor ik gekozen heb voor een opleiding in Marketing & Salesmanagement. Na mijn studies heb ik eerst een aantal jaren in de B2B sales gewerkt als (International) Account Manager waar ik bijgevolg bijzonder veel ervaring heb opgedaan in het beheren en uitbreiden van klantenbestanden, alsook het luisteren naar de behoeftes van de klant en bovendien de klant op een correcte manier verder te helpen én vervolgens op te volgen.

Ik beschrijf mezelf als een rustig, gedreven en commercieel persoon. Omdat het verkopen van een woning een specifiek verhaal is en bepaalde emoties met zich meebrengt, luister ik graag naar uw wensen en hoe wij dit samen tot een mooi resultaat kunnen brengen. Verder vind ik het persoonlijk zeer belangrijk om eerlijk en correct te handelen en juist daarom zit ik bij ImmoFusion zeker op mijn plaats!

Met mijn kennis van de impact van marketing, mijn passie voor het vastgoed en mijn persoonlijke aanpak, ben ik ervan overtuigd dat u aan het juiste adres bent voor een snelle en correcte verkoop van uw eigendom.  

Tot snel! 

078/78.78.70 0490646474
Jochen Ubachs

Jochen Ubachs

Bediende boekhouding

Netheid, correctheid, orde en discipline

Dit zijn in mijn ogen 4 belangrijke pijlers die nodig zijn om iedere opdracht tot een goed einde te brengen. Dit zijn dan ook begrippen die ik vanuit mijn privéleven meeneem naar mijn job en naast vriendelijkheid en eerlijkheid naar mijn mening zeer belangrijk en altijd toepasbaar zijn.

Na mijn middelbare studies heb ik de opleiding tandtechnicus vervolledigd in Antwerpen om uiteindelijk af te studeren als klinisch prothesist aan de St. Radbout universiteit in Nijmegen. Ik heb dus altijd wel voor iets gekozen waarin ik mensen kan helpen simpelweg omdat ik dit ook het meest belonend vind.

Een moment van zen is voor iedereen nodig in alle chaos die het leven soms kan bieden, ontspanning en rust voor de geest is iets wat niet te onderschatten is en waar kan dat beter als in de vertrouwde omgeving van een eigen woning. Ik ben opgevoed met het idee dat een warme ‘thuis’ noodzakelijk is. Dit is dan ook de reden dat ik er echt van kan genieten om mensen gelukkig te zien bij de aankoop van hun nieuwe woning wetende dat ik hier een kleine rol in heb gespeeld.

078787870
Joyce Schraepen

Joyce Schraepen

Commercieel bediende vastgoed

Zonhoven en Hasselt

Met mijn juridische achtergrond en commerciële drive was het voor mij een logische keuze om in het vastgoed te stappen. Na mijn eerste ervaring in deze sector te hebben opgedaan, heb ik bewust gekozen om voor een innovatief en open kantoor als Immofusion te werken. 

Mezelf kan ik best omschrijven als een zeer gedreven iemand. Ik grijp elke opportuniteit met beide handen vast en laat pas los wanneer ik echt tevreden ben. Wat mij aan spreekt in mijn job is het verhaal dat aan elke verkoop vasthangt. Een huis aankopen of verkopen blijft een grote stap in een mensenleven… Daarom help ik u graag deze stap tot een goed einde te brengen! Mijn doel is mijn klanten steeds tevreden te kunnen stellen. Ik vind het zeer belangrijk een persoonlijke begeleiding te kunnen aanbieden. Om dit te bereiken streef ik een open en eerlijke communicatie met mijn klanten na. Geen enkele vraag is te veel voor mij! ​ 

Als vast aanspreekpunt binnen uw regio sta ik steeds voor u klaar! Bovendien ben ik zelf opgegroeid in Zonhoven-Hasselt. Je kan dus wel stellen dat ik deze regio door en door ken.

078787870 0499923319
Lore Caenen

Lore Caenen

Stagiaire-vastgoedmakelaar BIV 515045

Lanaken, Maasmechelen en Genk

Ik ben opgegroeid in Rekem.
Al van jongs af aan heb ik een bijzondere interesse in de vastgoedwereld.

Mezelf kan ik omschrijven als een zeer gedreven persoon. Ik wil mijn klanten graag een persoonlijke aanpak en een uitstekende service bieden. Om dit te bereiken streef ik naar een open en eerlijke communicatie.

Ik houd dan ook ontzettend van het dagdagelijkse persoonlijke contact met klanten, het zoeken naar oplossingen op maat én naar de perfecte match tussen koper en verkoper.

Inmiddels maak ik reeds 3 jaar deel uit van een heel leuk team die stuk voor stuk hun eigen kwaliteiten en specialiteiten hebben.

En wat heel belangrijk is, we beschikken over een zeer groot netwerk waardoor je de klant altijd een ideale match kan aanbieden.

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten … Tot binnenkort!

078787870 0497844880
Marijke Vroom

Marijke Vroom

Vastgoedmakelaar ImmoFusion Diest

Lummen, Diest en Halen

Marktkennis

Geboren in Limburg, opgegroeid in Vlaams-Brabant en school gelopen, gewoond en gewerkt in beide provincies. Je mag dus wel stellen dat ik deze regio's en de markt hier door en door ken. Al van jongs af aan heb ik een grote interesse gehad voor woningen, architecteer en interieurdesign. Deze interesse heeft dan ook bijgedragen aan mijn keuze voor een beroep in het vastgoed inmiddels meer dan 15 jaar geleden. 

Open communicatie

Of je nu een huis koopt of verkoopt, voor veel mensen is dit een 'once in a life time experience'. Ik vind het dan ook heel bijzonder om deel te mogen uitmaken van zo'n unieke gebeurtenis en ik wil de klant hierin een positieve ervaring bezorgen. Daarnaast is het kopen of verkopen van een woning voor velen ook een stressvolle onderneming. Het is dan ook mijn taak om die stress zoveel mogelijk weg te nemen en de mensen een comfortabel gevoel te geven. Daarom is het belangrijk om in elk stadium van het verkoopproces de klant duidelijk en correct te informeren, want een eerlijke, open communicatie creeërt vertrouwen en neemt een groot deel van de zorgen weg bij de klant. 

Unieke presentatietools

Verder vind ik het heel belangrijk om een woning zo goed mogelijk te presenteren. Anderzijds wil ik een zo perfect en duidelijk mogelijk beeld schetsen van de woning in zijn huidige staat of hoe dat de woning er zou kunnen uitzien na een eventuele renovatie. Daarom bieden we met ImmoFusion enkele unieke tools aan waarmee we ons als innovatief makelaar onderscheiden van de doorsnee makelaar. 

Ervaring en professionaliteit

“Ik wil mijn klanten graag een persoonlijke aanpak en vooral een uitstekende service bieden van in het begin tot aan het einde van onze samenwerking. Dus… Als u op zoek bent naar een ervaren, professionele en integere makelaar die het beste voor U wilt, contacteer mij dan. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten…Tot binnenkort!

078787870 0487213813
Oguzhan Dizman

Oguzhan Dizman

Commercieel bediende vastgoed

Houthalen-Helchteren en Hechtel-Eksel

Ik ben geboren en getogen in Heusden-Zolder waardoor ik de regio heel goed ken.

Zelf ben ik opgegroeid in een familie waar iedereen werkzaam is als zelfstandige waardoor ik van kleins af aan besef dat gedrevenheid, timing, werklust heel belangrijk zijn om te groeien en succesvol te worden en te blijven.

 

Tijdens mijn studies heb ik mijn vrouw leren kennen en samen hebben we nu 2 zoontjes.

Na mijn studies ben ik op mijn 19de als zelfstandige beginnen te werken.

Tijdens deze periode heb ik gemerkt dat ik vooral geïnteresseerd was in de vastgoedwereld en heb ik mij in de tussentijd ook beziggehouden met het aankopen, renoveren en verkopen van panden. Op deze manier ben ik zelf als klant in contact gekomen met ImmoFusion.  Door deze kennismaking heb ik besloten om, mede dankzij de steun van mijn vrouw en familie, de opleiding ‘vastgoed’ te volgen. 

 

Ik beschrijf mezelf als een rustige en gemotiveerde persoon die dag en nacht bereikbaar is. Door mijn eigen ervaringen weet ik dat elke klant anders is en andere eisen heeft.

We leven dan ook in een tijdperk waar mensen het immens druk hebben met hun eigen huishouden waardoor ze minder tijd hebben om te spenderen aan de verkoop van hun huis en alle administratieve faciliteiten die hierbij komen kijken.  Ik speel hierop in en zorg voor een persoonlijke begeleiding waarbij ik rekening houd met de prioriteiten en wensen van de klant. Tevens zorg ik voor een duidelijke feedback en hou ik klanten op de hoogte van de huidige stand van zaken. Samen met mijn collega’s help ik u graag verder met de verkoop of aankoop van uw huis. Het gaat om mensen, niet om stenen!

078/787870 0490442072
Roos Raedschelders

Roos Raedschelders

Commercieel bediende vastgoed

Beringen

Eerlijke en duidelijke communicatie

Met mijn 16 jaar verkoopervaring weet ik dat alles begint met een eerlijke en duidelijke communicatie, enkel zo bereik je tevreden klanten. En dat is nu net mijn doel!

Mensen bijstaan 

De koop of verkoop van uw woning is een belangrijke beslissing in uw leven. Met mijn passie voor vastgoed en met een team van enthousiaste en ervaren collega’s zorg ik ervoor dat dit zonder stress en kopzorgen verloopt.

Wat ik enorm belangrijk vind is een realistische schatting van uw woning (zo verhogen we de kansen op een snelle verkoop), een persoonlijke begeleiding van A tot Z (bij ons bent u geen nummer) en uiteindelijk een vlotte afhandeling van uw dossier in alle vertrouwen.

078787870 0483232335
Tiziana Christiaans

Tiziana Christiaans

Medewerkster binnendienst

Sinds 2013 ben ik actief in het vastgoed. Door mijn groei tot office manager en verkoop nieuwbouwprojecten heb ik ervaringen mogen opbouwen in organisatorische taken, alsook het commerciële. Maar het is de klantgerichtheid die me er steeds aan herinnert waarom ik dit zo leuk vind.

Sinds 2020 mag ik het team van Immo Fusion aanvullen. Een kantoor waar klanten centraal staan en men begrijpt dat een aankoop of verkoop gepaard gaat met emoties. Met de visie “het gaat om mensen, niet om stenen” wist ik meteen dat we een match zouden zijn. Daarom kan ik eerlijk zeggen dat ik elke ochtend met een glimlach ga werken.

Met de nodige ervaring en kennis zet ik mij in om u als klant zo professioneel mogelijk te begeleiden zodat we er samen een positieve ervaring van kunnen maken. Eén waar u met blijde herinneringen nog lang in de toekomst aan mag terug denken…

078/787870 0496822060