Medewerkers ImmoFusion

Maak kennis met onze ervaren en gedreven medewerkers. Hieronder ziet u wie er bij ImmoFusion werken en in welke regio zij werkzaam zijn. Wilt u meer weten of contact opnemen met een medewerker? Klik op profiel en u leest meer over de specialisaties van de betreffende medewerker en krijgt u de contactgegevens te zien. 
Jochen Ubachs

Jochen Ubachs

Accountant

Accountant

Netheid, correctheid, orde en discipline

Dit zijn in mijn ogen 4 belangrijke pijlers die nodig zijn om iedere opdracht tot een goed einde te brengen. Dit zijn dan ook begrippen die ik vanuit mijn privéleven meeneem naar mijn job en naast vriendelijkheid en eerlijkheid naar mijn mening zeer belangrijk en altijd toepasbaar zijn.

Na mijn middelbare studies heb ik de opleiding tandtechnicus vervolledigd in Antwerpen om uiteindelijk af te studeren als klinisch prothesist aan de St. Radbout universiteit in Nijmegen. Ik heb dus altijd wel voor iets gekozen waarin ik mensen kan helpen simpelweg omdat ik dit ook het meest belonend vind.  

Een moment van zen is voor iedereen nodig in alle chaos die het leven soms kan bieden, ontspanning en rust voor de geest is iets wat niet te onderschatten is en waar kan dat beter als in de vertrouwde omgeving van een eigen woning. Ik ben opgevoed met het idee dat een warme ‘thuis’ noodzakelijk is. Dit is dan ook de reden dat ik er echt van kan genieten om mensen gelukkig te zien bij de aankoop van hun nieuwe woning wetende dat ik hier een kleine rol in heb gespeeld.

078787870
Joyce Schraepen

Joyce Schraepen

Commercieel bediende vastgoed

 Zonhoven en Hasselt

Met mijn juridische achtergrond en commerciële drive was het voor mij een logische keuze om in het vastgoed te stappen. Na mijn eerste ervaring in deze sector te hebben opgedaan, heb ik bewust gekozen om voor een innovatief en open kantoor als Immofusion te werken.

Mezelf kan ik best omschrijven als een zeer gedreven iemand. Ik grijp elke opportuniteit met beide handen vast en laat pas los wanneer ik echt tevreden ben. Wat mij aan spreekt in mijn job het verhaal dat aan elke verkoop vasthangt. Een huis aankopen of verkopen blijft een grote stap in een mensenleven… Daarom help ik u graag deze stap tot een goed einde te brengen! Mijn doel is mijn klanten steeds tevreden te kunnen stellen. Ik vind het zeer belangrijk een persoonlijke begeleiding te kunnen aanbieden. Om dit te bereiken streef ik een open en eerlijke communicatie met mijn klanten na. Geen enkele vraag is te veel voor mij! ​

Als vast aanspreekpunt binnen uw regio sta ik steeds voor u klaar! Bovendien ben ik zelf opgegroeid in Zonhoven-Hasselt. Je kan dus wel stellen dat ik deze regio door en door ken.

078787870 0499923319
Lore Caenen

Lore Caenen

Commercieel bediende vastgoed

Lanaken, Maasmechelen en Genk

 

Ik ben opgegroeid in Rekem. U kan dus wel stellen dat ik deze regio en de markt hier door en door ken.

Al van jongs af aan heb ik een bijzondere interesse gehad in de vastgoedwereld. Na afloop van mijn studies Rechtspraktijk heb ik dan ook besloten om een Postgraduaat Vastgoed te volgen. Uit deze studies bleek al snel dat ik graag een job in de vastgoedsector wilde uitoefenen.

Mezelf kan ik omschrijven als een zeer gedreven persoon. Ik wil mijn klanten graag een persoonlijke aanpak en vooral een uitstekende service bieden gedurende onze samenwerking. Om dit te bereiken streef ik naar een open en eerlijke communicatie met mijn klanten. Geen enkele vraag is te veel voor mij! Daarom vind ik het vanzelfsprekend dat mijn klanten mij altijd kunnen bereiken. Zowel na kantooruren als in het weekend ben ik beschikbaar.    

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten... tot binnenkort!

 

 

078787870 0497844880
Marijke Vroom

Marijke Vroom

Vastgoedmakelaar ImmoFusion Diest

Diest, Lummen, Halen en Herk-de-Stad

Grote kennis van de regio’s

“Ik ben geboren in Limburg, opgegroeid in Vlaams-Brabant en heb school gelopen, gewoond en gewerkt in beide provincies. Je mag dus wel stellen dat ik deze regio’s en de markt hier door en door ken. Al van jongs af aan heb ik een bijzondere interesse gehad voor woningen, architectuur en interieurdesign. Deze interesse heeft dan ook bijgedragen aan mijn keuze, ongeveer 15 jaar geleden, voor een beroep in het vastgoed.”

Unieke gebeurtenis

“Of je nu een huis koopt of verkoopt, voor veel mensen is dit een ‘once in a life time experience’. Ik vind het dan ook heel bijzonder om deel te mogen uitmaken van zo’n unieke gebeurtenis en ik wil mensen hierin een positieve ervaring bezorgen. Maar daarnaast is het kopen of verkopen van een woning voor veel mensen ook een stressvolle onderneming. Het is dan ook mijn taak om die stress zoveel mogelijk bij de mensen weg te nemen en hen een comfortabel gevoel te geven.”

Communicatie is belangrijk

“Wat er ook gebeurt, communicatie is erg belangrijk. Daarom is het van groot belang om in elk stadium van het verkoopproces met de klant in contact te staan. Het is mijn taak om de klant duidelijk en correct te informeren, want een goede, open communicatie met je klant creëert vertrouwen en neemt een groot deel van de stress bij de klant weg.” 

Goed beeld van de woning weergeven

“Verder vind ik het heel belangrijk om de woning van de verkoper zo mooi mogelijk te presenteren. Anderzijds wil ik de koper een zo perfect en duidelijk mogelijk beeld schetsen van de woning in zijn huidige staat of hoe dat de woning er zou kunnen uitzien na een eventuele renovatie. Daarom bieden we met ImmoFusion enkele unieke tools aan waarmee we ons als innovatief makelaar onderscheiden van de doorsnee makelaar.”

Integer en professioneel

“Ik wil mijn klanten graag een persoonlijke aanpak en vooral een uitstekende service bieden van in het begin tot aan het einde van onze samenwerking. Dus… Als u op zoek bent naar een ervaren, professionele en integere makelaar die het beste voor u wilt, contacteer mij dan. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten…Tot binnenkort!

 
078787870 0487213813
Marlies Cleeren

Marlies Cleeren

Operationeel manager

Grote kennis van de regio Heusden-Zolder

“Ik ben opgegroeid in Bolderberg (Heusden-Zolder) en daardoor dus zeer bekend in de regio. Nadat ik mijn bachelor Rechtspraktijk heb gehaald, ben ik aan het werk gegaan als administratief medewerkster. Al snel merkte ik dat ik meer wilde doen met mijn interesse voor het vastgoed. Zo gezegd, zo gedaan. Na een combinatie van werken en avondonderwijs behaalde ik mijn diploma en hier zit ik dan.”

Professionele samenwerking

“Passie, open en persoonlijk. Dat zijn de 3 kernwoorden die ik in mijn korte carrière op dit kantoor al van dichtbij heb mogen ervaren. Ook de klant zal deze omschrijving over ons kantoor herkennen. Immers elke klant rekent toch op een professionele samenwerking? Daarom behandelen wij de dossiers met de grootste zorg. Door mijn organisatorische aanleg sta ik garant voor een correcte opvolging. Bovendien is het voor mij een uitdaging om te groeien in het werk en zoveel mogelijk kennis op te doen door mensen met dezelfde passie.”

 
078787870
Peter Lenssen

Peter Lenssen

Zaakvoerder ImmoFusion Maasland
Verkopen doen we samen
"Een klant is voor mij in de eerste plaats iemand waarmee je een vertrouwensrelatie hebt, zonder de 'klik' is er niets. Je eigendom verkopen is vaak een mijlpaal in het leven, daarom hecht ik er belang aan om eerst te luisteren naar uw verhaal, uw wensen en uw voorwaarden. Pas daarna kan ik mijn expertise in functie van uw situatie stellen."

Innovatieve aanpak
Door komaf te maken met de traditionele verkoopstechnieken wil ik tonen hoeveel efficiënter het is om mee te gaan met moderne tools. Een gespecialiseerde fotografe kan de uitstraling van een huis perfect weergeven in een paar beelden. De 3D-tours creëren een mogelijkheid die nooit eerder gezien is, een bezichtiging doen terwijl je thuis blijft is een absolute meerwaarde. Sinds kort werk ik samen met een bedrijf dat luchtbeelden maakt, architecturale tuinen kwamen nog nooit zo mooi in beeld."

Altijd bereikbaar
"Als makelaar vind ik het vanzelfsprekend dat mijn klanten mij kunnen bereiken wanneer het hen past. Zowel na de kantooruren als in het weekend ben ik beschikbaar voor advies of afspraken."
0479 51 79 57
Roos Raedschelders

Roos Raedschelders

Commercieel bediende vastgoed

Beringen

Eerlijke en duidelijke communicatie

Met mijn 16 jaar verkoopervaring weet ik dat alles begint met een eerlijke en duidelijke communicatie, enkel zo bereik je tevreden klanten. En dat is nu net mijn doel!

Mensen bijstaan 

De koop of verkoop van uw woning is een belangrijke beslissing in uw leven. Met mijn passie voor vastgoed en met een team van enthousiaste en ervaren collega’s zorg ik ervoor dat dit zonder stress en kopzorgen verloopt.

Wat ik enorm belangrijk vind is een realistische schatting van uw woning (zo verhogen we de kansen op een snelle verkoop), een persoonlijke begeleiding van A tot Z (bij ons bent u geen nummer) en uiteindelijk een vlotte afhandeling van uw dossier in alle vertrouwen.

078787870 0483232335
Sabriena Vrijsen

Sabriena Vrijsen

Zaakvoerder ImmoFusion Heusden-Zolder
Andere tijden vragen om een andere aanpak. Daarom is er juist NU behoefte aan een energieke makelaar die ook 's avonds en op zaterdag gedreven voor u klaar staat.
Zelf ben ik vooral werkzaam in de regio Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren en Beringen. Gemeenten die ik op mijn duimpje ken en waar een groot deel van de bevolking bestaat uit Turks sprekende mensen. En laat dat nu net mijn specialiteit zijn. Dankzij mijn kennis van de Turkse taal en cultuur weet ik vlot met deze mensen te communiceren en te onderhandelen.
Met mijn jarenlange ervaring in het vastgoed weet ik dat een persoonlijke service heel belangrijk is. U, de klant staat centraal en kan altijd op mij rekenen voor een persoonlijke begeleiding bij al uw aan-en verkoopplannen in het vastgoed. Geen enkele uitdaging ga ik uit de weg om uw eigendom verkocht te krijgen.
Ervaring, kennis en integriteit; dat is waar u op kan rekenen als u met mij als makelaar in zee gaat. Dat is de makelaar die ik voor U wil zijn.
078787870 0468264919
Sanne Blockken

Sanne Blockken

Office manager Maasland

Na mijn studies Marketing, keuzetraject Vastgoed ben ik direct kunnen starten bij ImmoFusion.

Vanaf dag 1 kwam ik in een leuke werkomgeving terecht met een enthousiast en dynamisch team met een passie voor vastgoed. Als office-manager ben ik verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische taken binnen het kantoor.

Verantwoordelijkheidsgevoel, gestructureerd werken en een probleemoplossende ingesteldheid zijn hierbij drie belangrijke eigenschappen die ik steeds zo goed mogelijk probeer toe te passen.

Ik ben het eerste aanspreekpunt van het kantoor, hierdoor kom ik elke dag met nieuwe mensen in contact en in nieuwe situaties terecht.

Hierbij stel ik de behoefte van de klant centraal door goed te luisteren naar de wensen van de klant en hier zo goed mogelijk op in te spelen.

Ik streef er dan ook naar elke klant zo goed mogelijk verder te helpen en zet mij hier elke dag 100% voor in.

078 78 78 70 0497196349