Lanaken, Maasmechelen, Zutendaal en As

Advies voor u, maar ook voor uw koper

"Een essentieel onderdeel van mijn job is het begeleiden van potentiële kopers. Als commercieel verantwoordelijke sta ik in voor de opvolging van de dossiers en nieuwbouwprojecten. Ik sta in nauw contact met lokale aannemers, technische experts, financiële adviseurs en notarissen, daardoor kan ik potentiële kopers begeleiden bij al hun vragen."

Weg met strenge pakken en aktetassen

“Een huis is het meest waardevolle bezit van de gemiddelde Vlaming. Het is voor mij een plezier om daar elke dag opnieuw mee bezig te zijn. Een belangrijke waarde waaraan ik vasthoud, is toegankelijkheid. Weg met die strenge pakken en aktetassen. Ik ga voor een jonge en verfrissende aanpak, zodat ik voor iedereen een aangenaam aanspreekpunt ben.”

Steeds tot uw dienst

"Net als mijn collega en zaakvoerder van ImmoFusion Maasmechelen, Peter Lenssen, sta ik altijd tot uw dienst. Na kantooruren en in het weekend, u mag me bellen! Afspraken, bezichtigingen of een opvolgend gesprek zijn altijd mogelijk wanneer het u uitkomt.”

Advies voor u, maar ook voor uw koper
"Potentiële kopers begeleiden is een essentieel onderdeel van de job! Als commercieel verantwoordelijke sta ik in voor de opvolging van de dossiers en de nieuwbouwprojecten. Ik sta in nauw contact met lokale aannemers, technische experts, financiële adviseurs en notarissen, daardoor kan ik potentiële kopers begeleiden bij al hun vragen. "

Ik heb een passie voor huizen
“Een huis is het meest waardevolle bezit van de gemiddelde Vlaming, het is voor mij een plezier om daar elke dag opnieuw mee bezig te zijn. Een vaste waarde waaraan ik vasthoud is toegankelijkheid. Gedaan met strenge pakken en aktetassen, ik ga voor een jonge en verfrissende aanpak zodat ik voor iedereen een aangenaam aanspreekpunt ben.”