Vestigingen

Diest voor Herk-de-Stad, Lummen, Halen en Vlaams-Brabant

ImmoFusion Diest

ImmoFusion Diest is de makelaar in de regio’s Diest, Lummen, Halen en Herk-De-Stad. Bent u op zoek naar een nieuwe woning in een van deze regio’s? Of wilt u uw bestaand huis te koop zetten? ImmoFusion Diest begeleidt u graag bij deze belangrijkrijke en intense gebeurtenis in uw leven. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u voorzien van relevante informatie, gerichte begeleiding en passend advies.  

Wij maken het onderscheid

ImmoFusion Diest is een makelaar in de regio’s Diest, Herk-de-Stad, Lummen en Halen waarbij een goede service, zorgvuldig advies& begeleiding en optimale communicatie hoog in het vaandel staan. Maar naast deze optimale begeleiding tijdens het hele aankoop- of verkoopproces kunnen wij onze klanten nog iets extra’s bieden wat andere makelaars niet kunnen. En dat is de inzet van de nieuwste technologieën, waardoor we uw woning nu beter en mooier in kaart kunnen brengen. 
Uw woning in 3D?
Wij horen u denken, het gebruik van de nieuwste technologieën, wat betekent dat?  
Ons doel is om een huis zo volledig en goed mogelijk aan mogelijke kopers te presenteren. Daarom doen we er alles aan om duidelijke omschrijvingen en specificaties te schrijven en foto’s van de woning door een gespecialiseerde fotograaf te laten nemen. Maar dat is nog niet alles. Wij onderscheiden ons door een 3D-tour van uw woning te maken, prachtige visualisaties van het interieur te realiseren en door middel van een drone luchtfoto's van uw perceel te maken. Zo kunnen wij een compleet beeld aanbieden die veel mensen tot de verbeelding zal spreken. 

Afspraak maken

Wilt u uw huis verkopen? Of heeft u interesse in een woning op onze website? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies. We staan u altijd graag te woord, ook ’s avonds of in het weekend, wanneer het u maar uitkomt!