Vestigingen

Joyce Schraepen

Joyce Schraepen

Commercieel bediende vastgoed

 Genk en Zonhoven

Ik ben opgegroeid in Zonhoven en woon nu sinds enkele jaren in Genk. Je kan dus wel stellen dat ik de regio en de markt in beide gemeentes door en door ken.        

Met mijn juridische achtergrond en commerciële drive was het voor mij een logische keuze om in het vastgoed te stappen. Na mijn eerste ervaring in deze sector te hebben opgedaan, heb ik bewust gekozen om voor een innovatief en open kantoor als Immofusion te werken.        

Mezelf kan ik best omschrijven als een zeer gedreven iemand. Ik grijp elke opportuniteit met beide handen vast en laat pas los wanneer ik echt tevreden ben. Wat mij aan spreekt in mijn job het verhaal dat aan elke verkoop vast hangt. Een huis aankopen of verkopen blijft een grote stap in een mensenleven… Daarom help ik u graag deze stap tot een goed einde te brengen!         Mijn doel is mijn klanten steeds tevreden te kunnen stellen. Ik vind het zeer belangrijk een persoonlijke begeleiding te kunnen aanbieden. Om dit te bereiken streef ik een open en eerlijke communicatie met mijn klanten na. Geen enkele vraag is te veel voor mij !