Medewerkers & Vestigingen

Oguzhan Dizman

Oguzhan Dizman

Commercieel bediende vastgoed

Houthalen-Helchteren en Hechtel-Eksel

Ik ben geboren en getogen in Heusden-Zolder waardoor ik de regio heel goed ken.

Zelf ben ik opgegroeid in een familie waar iedereen werkzaam is als zelfstandige waardoor ik van kleins af aan besef dat gedrevenheid, timing, werklust heel belangrijk zijn om te groeien en succesvol te worden en te blijven.

 

Tijdens mijn studies heb ik mijn vrouw leren kennen en samen hebben we nu 2 zoontjes.

Na mijn studies ben ik op mijn 19de als zelfstandige beginnen te werken.

Tijdens deze periode heb ik gemerkt dat ik vooral geïnteresseerd was in de vastgoedwereld en heb ik mij in de tussentijd ook beziggehouden met het aankopen, renoveren en verkopen van panden. Op deze manier ben ik zelf als klant in contact gekomen met ImmoFusion.  Door deze kennismaking heb ik besloten om, mede dankzij de steun van mijn vrouw en familie, de opleiding ‘vastgoed’ te volgen. 

 

Ik beschrijf mezelf als een rustige en gemotiveerde persoon die dag en nacht bereikbaar is. Door mijn eigen ervaringen weet ik dat elke klant anders is en andere eisen heeft.

We leven dan ook in een tijdperk waar mensen het immens druk hebben met hun eigen huishouden waardoor ze minder tijd hebben om te spenderen aan de verkoop van hun huis en alle administratieve faciliteiten die hierbij komen kijken.  Ik speel hierop in en zorg voor een persoonlijke begeleiding waarbij ik rekening houd met de prioriteiten en wensen van de klant. Tevens zorg ik voor een duidelijke feedback en hou ik klanten op de hoogte van de huidige stand van zaken. Samen met mijn collega’s help ik u graag verder met de verkoop of aankoop van uw huis. Het gaat om mensen, niet om stenen!

Uitgelicht