Vestigingen

 Maasmechelen, Dilsen-Stokkem en Lanaken

Verkopen doen we samen

"Een klant is voor mij in de eerste plaats iemand waarmee je een vertrouwensrelatie hebt, zonder de 'klik' is er niets. Uw eigendom verkopen, is vaak een mijlpaal in uw leven. Daarom hecht ik er veel belang aan om eerst goed te luisteren naar uw verhaal, uw wensen en uw voorwaarden. Pas als ik dat in kaart heb gebracht, kan ik mijn expertise in functie van uw situatie stellen."

Innovatieve aanpak

“Door korte metten te maken met de traditionele verkooptechnieken wil ik tonen hoeveel efficiënter het is om gebruik te maken van moderne tools. Zo kan een gespecialiseerde fotograaf de uitstraling van een huis perfect weergeven in een paar beelden. Daarnaast creëren de 3D-tours een unieke mogelijkheid om uw woning nog beter in beeld te brengen. Ook werk ik sinds kort samen met een bedrijf dat luchtbeelden maakt, architecturale tuinen kwamen nog nooit zo mooi in beeld."

 Altijd bereikbaar

"Als makelaar vind ik het vanzelfsprekend dat mijn klanten mij kunnen bereiken wanneer het hen uitkomt. Zowel na kantoortijd als in het weekend ben ik beschikbaar voor advies of afspraken.