Vestigingen

Ik ben opgegroeid in Lanaken en heb mijn professionele bachelor in het vastgoed behaald aan de hogeschool Gent.

Ik ben altijd al enorm geïnteresseerd geweest in alles wat met vastgoed te maken heeft. Deze interesse en fascinatie wordt ideaal gecombineerd met mijn gedrevenheid in het leven. Stiptheid, toewijding, correctheid en betrouwbaarheid vullen dit plaatje verder aan.

Samen zetten we de grote stap

Een mijlpaal in je leven, daar staan we voor. Een huis kopen of verkopen doet de gemiddelde mens geen 5 keer op een leven. Toch wel een levensveranderende beslissing die een spannende opwinding met zich meebrengt. Of ook wat onwennige onzekerheden. Daarom kan het aangenaam zijn met een gids op pad te gaan die meestapt in je verhaal.Die allereerst naar je luistert, probeert te begrijpen waar je naartoe wilt, en dan pas begint mee te denken.

Met het kopje erbij

Bij zo’n mijlpaal wil je niet voor verrassingen komen te staan. En ik ben er voor jou om die te vermijden. Door vanaf het begin open met elkaar in gesprek te gaan, en dat ook zo te houden, op welk moment dan ook. Bij immofusion werken we bovendien samen in een team van ervaren vastgoeddeskundigen. Voor elke vraag komen we hoe dan ook tot een passend antwoord. De kneepjes, die zitten in onze rugzak.

Tot elk detail goed voelt

Een pand verkopen of kopen doe je niet zomaar op buikgevoel. Of toch wel voor een groot stuk? Voor mij is het van het grootste belang om je daarin bij te staan. Bij de verkoper, waarbij het altijd een stukje loslaten is. Of voor de koper, waarbij een goede start de toon moet zetten voor het vervolg van het verhaal. Ik ben er om ervoor te zorgen dat jij 100% op je gemak bent, wanneer je op het punt staat die knoop door te hakken.