Medewerkers & Vestigingen

Arnaud Schryvers

Arnaud Schryvers

Commercieel bediende vastgoed

Lummen en Herk-De-Stad

Als zoon van Optiek Mommen in Zolder, ben ik op een zeer jonge leeftijd in contact gekomen met “het ondernemen” waarbij passie, gedrevenheid, vertrouwen en een eerlijke communicatie essentieel zijn voor het opbouwen van langdurige klantenrelaties.

Daar ik opgevoed ben met deze eigenschappen, heeft “het ondernemen” en “de economie” altijd centraal gestaan in mijn interessegebied waardoor ik gekozen heb voor een opleiding in Marketing & Salesmanagement. Na mijn studies heb ik eerst een aantal jaren in de B2B sales gewerkt als (International) Account Manager waar ik bijgevolg bijzonder veel ervaring heb opgedaan in het beheren en uitbreiden van klantenbestanden, alsook het luisteren naar de behoeftes van de klant en bovendien de klant op een correcte manier verder te helpen én vervolgens op te volgen.

Ik beschrijf mezelf als een rustig, gedreven en commercieel persoon. Omdat het verkopen van een woning een specifiek verhaal is en bepaalde emoties met zich meebrengt, luister ik graag naar uw wensen en hoe wij dit samen tot een mooi resultaat kunnen brengen. Verder vind ik het persoonlijk zeer belangrijk om eerlijk en correct te handelen en juist daarom zit ik bij ImmoFusion zeker op mijn plaats!

Met mijn kennis van de impact van marketing, mijn passie voor het vastgoed en mijn persoonlijke aanpak, ben ik ervan overtuigd dat u aan het juiste adres bent voor een snelle en correcte verkoop van uw eigendom.  

Tot snel!