Vestigingen

David Houben

David Houben

Commercieel bediende vastgoed

Houthalen-Helchteren, Hechtel-Eksel

Ondernemer in hart en nieren

“Ik ben geboren in Hasselt en getogen in Houthalen-Helchteren. Je kunt wel zeggen dat ik een ondernemer in hart en nieren ben. Voordat ik mijn eerste voetstappen in het vastgoed zette, heb ik werkervaring opgedaan bij een aantal commerciële bedrijven. Daarnaast heb ik een sleutel-op-de-deur bedrijf opgericht.”

Enorme passie voor het makelaarsvak

“Op verzoek maakte ik kennis met het makelaarsvak, de sector zag er destijds nog geheel anders uit als tegenwoordig. Na drie jaar in loondienst werkzaam te zijn geweest bij een gerenommeerd vastgoedkantoor te Heusden-Zolder kreeg ik de kans in een bestaand kantoor in te stappen. Een kans die ik met beide handen aangreep. ImmoFusion werd geboren en is inmiddels een gevestigde naam in Limburg en omstreken. ImmoFusion dankt zijn succes aan een enorme passie voor het vak, enthousiaste medewerkers en laagdrempelige manier van zaken doen.”

Verkocht

“Wat mijn ultieme droom is? Dat de fuchsia borden van ImmoFusion in nog veel meer plaatsen komen te hangen en staan. En dan natuurlijk het liefst met een grote sticker VERKOCHT erop! En mijn andere droom? Dat ik elke dag te maken heb met 100% dolgelukkige klanten!”

Uitgelicht