Medewerkers & Vestigingen

Lummen, Diest en Halen

Marktkennis

Geboren in Limburg, opgegroeid in Vlaams-Brabant en school gelopen, gewoond en gewerkt in beide provincies. Je mag dus wel stellen dat ik deze regio's en de markt hier door en door ken. Al van jongs af aan heb ik een grote interesse gehad voor woningen, architecteer en interieurdesign. Deze interesse heeft dan ook bijgedragen aan mijn keuze voor een beroep in het vastgoed inmiddels meer dan 15 jaar geleden. 

Open communicatie

Of je nu een huis koopt of verkoopt, voor veel mensen is dit een 'once in a life time experience'. Ik vind het dan ook heel bijzonder om deel te mogen uitmaken van zo'n unieke gebeurtenis en ik wil de klant hierin een positieve ervaring bezorgen. Daarnaast is het kopen of verkopen van een woning voor velen ook een stressvolle onderneming. Het is dan ook mijn taak om die stress zoveel mogelijk weg te nemen en de mensen een comfortabel gevoel te geven. Daarom is het belangrijk om in elk stadium van het verkoopproces de klant duidelijk en correct te informeren, want een eerlijke, open communicatie creeërt vertrouwen en neemt een groot deel van de zorgen weg bij de klant. 

Unieke presentatietools

Verder vind ik het heel belangrijk om een woning zo goed mogelijk te presenteren. Anderzijds wil ik een zo perfect en duidelijk mogelijk beeld schetsen van de woning in zijn huidige staat of hoe dat de woning er zou kunnen uitzien na een eventuele renovatie. Daarom bieden we met ImmoFusion enkele unieke tools aan waarmee we ons als innovatief makelaar onderscheiden van de doorsnee makelaar. 

Ervaring en professionaliteit

“Ik wil mijn klanten graag een persoonlijke aanpak en vooral een uitstekende service bieden van in het begin tot aan het einde van onze samenwerking. Dus… Als u op zoek bent naar een ervaren, professionele en integere makelaar die het beste voor U wilt, contacteer mij dan. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten…Tot binnenkort!