Vestigingen

Diest, Lummen, Halen en Herk-de-Stad

Grote kennis van de regio’s

“Ik ben geboren in Limburg, opgegroeid in Vlaams-Brabant en heb school gelopen, gewoond en gewerkt in beide provincies. Je mag dus wel stellen dat ik deze regio’s en de markt hier door en door ken. Al van jongs af aan heb ik een bijzondere interesse gehad voor woningen, architectuur en interieurdesign. Deze interesse heeft dan ook bijgedragen aan mijn keuze, ongeveer 15 jaar geleden, voor een beroep in het vastgoed.”

Unieke gebeurtenis

“Of je nu een huis koopt of verkoopt, voor veel mensen is dit een ‘once in a life time experience’. Ik vind het dan ook heel bijzonder om deel te mogen uitmaken van zo’n unieke gebeurtenis en ik wil mensen hierin een positieve ervaring bezorgen. Maar daarnaast is het kopen of verkopen van een woning voor veel mensen ook een stressvolle onderneming. Het is dan ook mijn taak om die stress zoveel mogelijk bij de mensen weg te nemen en hen een comfortabel gevoel te geven.”

Communicatie is belangrijk

“Wat er ook gebeurt, communicatie is erg belangrijk. Daarom is het van groot belang om in elk stadium van het verkoopproces met de klant in contact te staan. Het is mijn taak om de klant duidelijk en correct te informeren, want een goede, open communicatie met je klant creëert vertrouwen en neemt een groot deel van de stress bij de klant weg.” 

Goed beeld van de woning weergeven

“Verder vind ik het heel belangrijk om de woning van de verkoper zo mooi mogelijk te presenteren. Anderzijds wil ik de koper een zo perfect en duidelijk mogelijk beeld schetsen van de woning in zijn huidige staat of hoe dat de woning er zou kunnen uitzien na een eventuele renovatie. Daarom bieden we met ImmoFusion enkele unieke tools aan waarmee we ons als innovatief makelaar onderscheiden van de doorsnee makelaar.”

Integer en professioneel

“Ik wil mijn klanten graag een persoonlijke aanpak en vooral een uitstekende service bieden van in het begin tot aan het einde van onze samenwerking. Dus… Als u op zoek bent naar een ervaren, professionele en integere makelaar die het beste voor u wilt, contacteer mij dan. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten…Tot binnenkort!