Project Houthalen Verkocht

Koolmijnlaan, 3530, Houthalen-Helchteren

Beschrijving

Moderne Nieuwbouwwoning met 3 slpks en inpandige garage te Houthalen! UITZONDERLIJK verkoop onder registratierecht!
Dit huis verrast en moet u vanbinnen hebben gezien!
Deze praktische woning (rechterzijde) heeft een bewoonbare oppervlakte van 162m² en wordt ruwbouw-windicht gebouwd; u werkt zelf af wanneer het past en naar eigen smaak!
Deze half open bebouwing is praktisch ingedeeld : aan de voorzijde heeft men de voordeur en de garagepoort.
Via de ingang brengt de gang ons naar de leefruimten die aan de achterzijde gelegen zijn, zodat men in alle rust van de tuin kan genieten.
De living heeft aan de achterzijde een groot schuifraam ( ook voorzien van een slot!) ; de keuken kan zwel via de living als via de gang bereikt worden. In die gang werd er ook een apart gastentoilet voorzien.
Heel praktisch is dat men ook vanuit de garage via een “zijdeur” in en uit kan!
Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers; 2 kinderkamers en 1 masterbedroom.
Verder is er een badkamer en een ruimte voor een technische berging.
De woningen werden opgetrokken in een beige/grijze steen; de ramen zijn aluminium ramen in mooi zwart; zowel aan de binnen-als buitenzijde. Het dak wordt is voorzien in hoogwaardig EPDM!.
De woningen bevinden zich elk op een perceel van circa 4.30 are en hebben aan de achterzijde meer dan voldoende plaats voor een zalige tuin te creeren! Er is reeds een scheidingsmuur tussen de woningen voorzien!
De woningen hebben een strakke uitstraling en zijn zeer gunstig gelegen op de Koolmijnlaan van Houthalen : men is zo in het centrum enerzijds en zo op de autosnelweg anderzijds.
Deze nieuwbouwwoningen, gebouwd met oog voor detail, staan reeds en kunnen uiteraard ook al bezocht worden!
U wenst een nieuwbouwwoning die u op eigen tempo afwerkt? De combinatie met de uitzonderlijke mogelijkheid om gewoon onder 10 %schrijfgeld aan te kopen ipv 21% BTW zal u snel overtuigen!
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 162 m²
Perceeloppervlakte 430 m²
Inhoud 454 m³
Aantal woningen 2
+ Lees meer