Over ons

Waarom kiest u voor de diensten van ImmoFusion?

ImmoFusion is dé makelaar die het onderscheid maakt

ImmoFusion is een makelaarskantoor waar makelaars met jaren aan ervaring werken. Toch zijn wij geen ‘ouderwetse’ makelaar. Omdat de wensen en behoeften van de kopers en verkopers van woningen flink zijn veranderd, hebben wij daar onze dienstverlening op aangepast. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, zijn actief in de online wereld en verleggen elke dag onze grenzen om u de beste service te kunnen bieden. ImmoFusion is een enthousiast makelaarskantoor waar de beste elementen samenkomen: vertrouwen, kennis, ervaring, innovatie en een persoonlijke aanpak.

Vertrouwen, de absolute basis van onze samenwerking

Het kopen of verkopen van een woning is een spannende ervaring. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk om u persoonlijk te begeleiden bij de koop of verkoop van uw woning. Zodat het kopen of verkopen van uw huis voor u een positieve en zorgeloze belevenis wordt. Wij pleiten voor een open communicatie in elk stadium van het verkoopproces, waarbij we u duidelijk en correct informeren. Het resultaat is onderling vertrouwen; de absolute basis van onze samenwerking! Uiteraard nemen wij al het nodige papierwerk, de opmaak van contracten en de aanvraag van de wettelijk verplichte documenten voor u uit handen.

Unieke tools om uw woning te presenteren

ImmoFusion maakt gebruik van unieke tools om een woning zo mooi en ideaal mogelijk te presenteren.

Onze tools zijn onder andere:

  •        3D-tour: mensen kunnen vanuit hun luie stoel een virtueel bezoek brengen aan uw woning. Het grootste voordeel is dat uw woning 7 dagen per week en 24 uur per dag kan worden bezichtigd, zonder dat u daarvan hinder ondervindt.
  •       Complete plattegronden met correcte afmetingen.
  •       Videoclip van de woning, hiervoor maken we onder andere gebruik van drones.
  •       Alle woningen worden op onze social media kanalen aangeboden. Daarnaast staan alle woningen op de belangrijke huizenplatforms in België en Nederland.
  •        Voor en na renovatie: we maken visualisaties om u te laten zien wat de mogelijkheden zijn om een woning te renoveren.

Wat is uw woning waard?

Wilt u weten voor welke prijs uw woning verkocht kan worden? Wij bieden u een gratis schatting ofwel waardenbepaling van uw woning aan. Door onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij de correcte prijs van uw eigendom bepalen. Samen met u bekijken wij welke realistische vraagprijs gesteld kan worden om uw woning zo snel mogelijk – tegen de beste prijs - te verkopen.

Bent u op zoek naar een professionele, gedreven makelaar die u persoonlijk begeleidt en enkel het beste voor u wil? Neemt u dan contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten. Graag tot binnenkort!


Ik wil een afspraak

David Houben

David Houben

Commercieel bediende vastgoed

Houthalen-Helchteren, Hechtel-Eksel en Zonhoven

Ondernemer in hart en nieren

“Ik ben geboren in Hasselt en getogen in Houthalen-Helchteren. Je kunt wel zeggen dat ik een ondernemer in hart en nieren ben. Voordat ik mijn eerste voetstappen in het vastgoed zette, heb ik werkervaring opgedaan bij een aantal commerciële bedrijven. Daarnaast heb ik een sleutel-op-de-deur bedrijf opgericht.”

Enorme passie voor het makelaarsvak

“Op verzoek maakte ik kennis met het makelaarsvak, de sector zag er destijds nog geheel anders uit als tegenwoordig. Na drie jaar in loondienst werkzaam te zijn geweest bij een gerenommeerd vastgoedkantoor te Heusden-Zolder kreeg ik de kans in een bestaand kantoor in te stappen. Een kans die ik met beide handen aangreep. ImmoFusion werd geboren en is inmiddels een gevestigde naam in Limburg en omstreken. ImmoFusion dankt zijn succes aan een enorme passie voor het vak, enthousiaste medewerkers en laagdrempelige manier van zaken doen.”

Verkocht

“Wat mijn ultieme droom is? Dat de fuchsia borden van ImmoFusion in nog veel meer plaatsen komen te hangen en staan. En dan natuurlijk het liefst met een grote sticker VERKOCHT erop! En mijn andere droom? Dat ik elke dag te maken heb met 100% dolgelukkige klanten!”

078787870 0478369530
Jochen Ubachs

Jochen Ubachs

Accountant

Accountant

Netheid, correctheid, orde en discipline

Dit zijn in mijn ogen 4 belangrijke pijlers die nodig zijn om iedere opdracht tot een goed einde te brengen. Dit zijn dan ook begrippen die ik vanuit mijn privéleven meeneem naar mijn job en naast vriendelijkheid en eerlijkheid naar mijn mening zeer belangrijk en altijd toepasbaar zijn.

Na mijn middelbare studies heb ik de opleiding tandtechnicus vervolledigd in Antwerpen om uiteindelijk af te studeren als klinisch prothesist aan de St. Radbout universiteit in Nijmegen. Ik heb dus altijd wel voor iets gekozen waarin ik mensen kan helpen simpelweg omdat ik dit ook het meest belonend vind.  

Een moment van zen is voor iedereen nodig in alle chaos die het leven soms kan bieden, ontspanning en rust voor de geest is iets wat niet te onderschatten is en waar kan dat beter als in de vertrouwde omgeving van een eigen woning. Ik ben opgevoed met het idee dat een warme ‘thuis’ noodzakelijk is. Dit is dan ook de reden dat ik er echt van kan genieten om mensen gelukkig te zien bij de aankoop van hun nieuwe woning wetende dat ik hier een kleine rol in heb gespeeld.

078787870
Joyce Schraepen

Joyce Schraepen

Commercieel bediende vastgoed
 Genk en Zonhoven
078787870 0499923319
Marijke Vroom

Marijke Vroom

Zaakvoerder ImmoFusion Diest

Diest, Lummen, Halen en Herk-de-Stad

Grote kennis van de regio’s

“Ik ben geboren in Limburg, opgegroeid in Vlaams-Brabant en heb school gelopen, gewoond en gewerkt in beide provincies. Je mag dus wel stellen dat ik deze regio’s en de markt hier door en door ken. Al van jongs af aan heb ik een bijzondere interesse gehad voor woningen, architectuur en interieurdesign. Deze interesse heeft dan ook bijgedragen aan mijn keuze, ongeveer 15 jaar geleden, voor een beroep in het vastgoed.”

Unieke gebeurtenis

“Of je nu een huis koopt of verkoopt, voor veel mensen is dit een ‘once in a life time experience’. Ik vind het dan ook heel bijzonder om deel te mogen uitmaken van zo’n unieke gebeurtenis en ik wil mensen hierin een positieve ervaring bezorgen. Maar daarnaast is het kopen of verkopen van een woning voor veel mensen ook een stressvolle onderneming. Het is dan ook mijn taak om die stress zoveel mogelijk bij de mensen weg te nemen en hen een comfortabel gevoel te geven.”

Communicatie is belangrijk

“Wat er ook gebeurt, communicatie is erg belangrijk. Daarom is het van groot belang om in elk stadium van het verkoopproces met de klant in contact te staan. Het is mijn taak om de klant duidelijk en correct te informeren, want een goede, open communicatie met je klant creëert vertrouwen en neemt een groot deel van de stress bij de klant weg.” 

Goed beeld van de woning weergeven

“Verder vind ik het heel belangrijk om de woning van de verkoper zo mooi mogelijk te presenteren. Anderzijds wil ik de koper een zo perfect en duidelijk mogelijk beeld schetsen van de woning in zijn huidige staat of hoe dat de woning er zou kunnen uitzien na een eventuele renovatie. Daarom bieden we met ImmoFusion enkele unieke tools aan waarmee we ons als innovatief makelaar onderscheiden van de doorsnee makelaar.”

Integer en professioneel

“Ik wil mijn klanten graag een persoonlijke aanpak en vooral een uitstekende service bieden van in het begin tot aan het einde van onze samenwerking. Dus… Als u op zoek bent naar een ervaren, professionele en integere makelaar die het beste voor u wilt, contacteer mij dan. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten…Tot binnenkort!

 
078787870 0487213813
Mark Jambon

Mark Jambon

Commercieel bediende vastgoed

Maasmechelen, Dilsen-Stokkem en Kinrooi 

078787870 0472236783
Marlies Cleeren

Marlies Cleeren

Operationeel manager

Grote kennis van de regio Heusden-Zolder

“Ik ben opgegroeid in Bolderberg (Heusden-Zolder) en daardoor dus zeer bekend in de regio. Nadat ik mijn bachelor Rechtspraktijk heb gehaald, ben ik aan het werk gegaan als administratief medewerkster. Al snel merkte ik dat ik meer wilde doen met mijn interesse voor het vastgoed. Zo gezegd, zo gedaan. Na een combinatie van werken en avondonderwijs behaalde ik mijn diploma en hier zit ik dan.”

Professionele samenwerking

“Passie, open en persoonlijk. Dat zijn de 3 kernwoorden die ik in mijn korte carrière op dit kantoor al van dichtbij heb mogen ervaren. Ook de klant zal deze omschrijving over ons kantoor herkennen. Immers elke klant rekent toch op een professionele samenwerking? Daarom behandelen wij de dossiers met de grootste zorg. Door mijn organisatorische aanleg sta ik garant voor een correcte opvolging. Bovendien is het voor mij een uitdaging om te groeien in het werk en zoveel mogelijk kennis op te doen door mensen met dezelfde passie.”

 
078787870
Peter Lenssen

Peter Lenssen

Zaakvoerder ImmoFusion Maasland

 Maasmechelen, Dilsen-Stokkem en Lanaken

Verkopen doen we samen

"Een klant is voor mij in de eerste plaats iemand waarmee je een vertrouwensrelatie hebt, zonder de 'klik' is er niets. Uw eigendom verkopen, is vaak een mijlpaal in uw leven. Daarom hecht ik er veel belang aan om eerst goed te luisteren naar uw verhaal, uw wensen en uw voorwaarden. Pas als ik dat in kaart heb gebracht, kan ik mijn expertise in functie van uw situatie stellen."

Innovatieve aanpak

“Door korte metten te maken met de traditionele verkooptechnieken wil ik tonen hoeveel efficiënter het is om gebruik te maken van moderne tools. Zo kan een gespecialiseerde fotograaf de uitstraling van een huis perfect weergeven in een paar beelden. Daarnaast creëren de 3D-tours een unieke mogelijkheid om uw woning nog beter in beeld te brengen. Ook werk ik sinds kort samen met een bedrijf dat luchtbeelden maakt, architecturale tuinen kwamen nog nooit zo mooi in beeld."

 Altijd bereikbaar

"Als makelaar vind ik het vanzelfsprekend dat mijn klanten mij kunnen bereiken wanneer het hen uitkomt. Zowel na kantoortijd als in het weekend ben ik beschikbaar voor advies of afspraken.


078787870 0479517957
Pieter Janssen

Pieter Janssen

Commercieel bediende vastgoed

 Lanaken, Maasmechelen, Zutendaal en As

Advies voor u, maar ook voor uw koper

"Een essentieel onderdeel van mijn job is het begeleiden van potentiële kopers. Als commercieel verantwoordelijke sta ik in voor de opvolging van de dossiers en nieuwbouwprojecten. Ik sta in nauw contact met lokale aannemers, technische experts, financiële adviseurs en notarissen, daardoor kan ik potentiële kopers begeleiden bij al hun vragen."

Weg met strenge pakken en aktetassen

“Een huis is het meest waardevolle bezit van de gemiddelde Vlaming. Het is voor mij een plezier om daar elke dag opnieuw mee bezig te zijn. Een belangrijke waarde waaraan ik vasthoud, is toegankelijkheid. Weg met die strenge pakken en aktetassen. Ik ga voor een jonge en verfrissende aanpak, zodat ik voor iedereen een aangenaam aanspreekpunt ben.”

Steeds tot uw dienst

"Net als mijn collega en zaakvoerder van ImmoFusion Maasmechelen, Peter Lenssen, sta ik altijd tot uw dienst. Na kantooruren en in het weekend, u mag me bellen! Afspraken, bezichtigingen of een opvolgend gesprek zijn altijd mogelijk wanneer het u uitkomt.”

Advies voor u, maar ook voor uw koper
"Potentiële kopers begeleiden is een essentieel onderdeel van de job! Als commercieel verantwoordelijke sta ik in voor de opvolging van de dossiers en de nieuwbouwprojecten. Ik sta in nauw contact met lokale aannemers, technische experts, financiële adviseurs en notarissen, daardoor kan ik potentiële kopers begeleiden bij al hun vragen. "

Ik heb een passie voor huizen
“Een huis is het meest waardevolle bezit van de gemiddelde Vlaming, het is voor mij een plezier om daar elke dag opnieuw mee bezig te zijn. Een vaste waarde waaraan ik vasthoud is toegankelijkheid. Gedaan met strenge pakken en aktetassen, ik ga voor een jonge en verfrissende aanpak zodat ik voor iedereen een aangenaam aanspreekpunt ben.”


078787870 0472593287
Roos Raedschelders

Roos Raedschelders

Commercieel bediende vastgoed

Beringen

Eerlijke en duidelijke communicatie

Met mijn 16 jaar verkoopervaring weet ik dat alles begint met een eerlijke en duidelijke communicatie, enkel zo bereik je tevreden klanten. En dat is nu net mijn doel!

Mensen bijstaan 

De koop of verkoop van uw woning is een belangrijke beslissing in uw leven. Met mijn passie voor vastgoed en met een team van enthousiaste en ervaren collega’s zorg ik ervoor dat dit zonder stress en kopzorgen verloopt.

Wat ik enorm belangrijk vind is een realistische schatting van uw woning (zo verhogen we de kansen op een snelle verkoop), een persoonlijke begeleiding van A tot Z (bij ons bent u geen nummer) en uiteindelijk een vlotte afhandeling van uw dossier in alle vertrouwen.

078787870 0483232335
Sabriena Vrijsen

Sabriena Vrijsen

Zaakvoerder ImmoFusion Heusden-Zolder
Andere tijden vragen om een andere aanpak. Daarom is er juist NU behoefte aan een energieke makelaar die ook 's avonds en op zaterdag gedreven voor u klaar staat.
Zelf ben ik vooral werkzaam in de regio Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren en Beringen. Gemeenten die ik op mijn duimpje ken en waar een groot deel van de bevolking bestaat uit Turks sprekende mensen. En laat dat nu net mijn specialiteit zijn. Dankzij mijn kennis van de Turkse taal en cultuur weet ik vlot met deze mensen te communiceren en te onderhandelen.
Met mijn jarenlange ervaring in het vastgoed weet ik dat een persoonlijke service heel belangrijk is. U, de klant staat centraal en kan altijd op mij rekenen voor een persoonlijke begeleiding bij al uw aan-en verkoopplannen in het vastgoed. Geen enkele uitdaging ga ik uit de weg om uw eigendom verkocht te krijgen.
Ervaring, kennis en integriteit; dat is waar u op kan rekenen als u met mij als makelaar in zee gaat. Dat is de makelaar die ik voor U wil zijn.
078787870 0468264919
Sanne Blockken

Sanne Blockken

Office manager Maasland

Na mijn studies Marketing, keuzetraject Vastgoed ben ik direct kunnen starten bij ImmoFusion.

Vanaf dag 1 kwam ik in een leuke werkomgeving terecht met een enthousiast en dynamisch team met een passie voor vastgoed. Als office-manager ben ik verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische taken binnen het kantoor.

Verantwoordelijkheidsgevoel, gestructureerd werken en een probleemoplossende ingesteldheid zijn hierbij drie belangrijke eigenschappen die ik steeds zo goed mogelijk probeer toe te passen.

Ik ben het eerste aanspreekpunt van het kantoor, hierdoor kom ik elke dag met nieuwe mensen in contact en in nieuwe situaties terecht.

Hierbij stel ik de behoefte van de klant centraal door goed te luisteren naar de wensen van de klant en hier zo goed mogelijk op in te spelen.

Ik streef er dan ook naar elke klant zo goed mogelijk verder te helpen en zet mij hier elke dag 100% voor in.

078 78 78 70 0497196349
Yorick Merchiers

Yorick Merchiers

Commercieel bediende
Ik ben opgegroeid in Lanaken en heb mijn professionele bachelor in het vastgoed behaald aan de hogeschool Gent.

Ik ben altijd al enorm geïnteresseerd geweest in alles wat met vastgoed te maken heeft. Deze interesse en fascinatie wordt ideaal gecombineerd met mijn gedrevenheid in het leven. Stiptheid, toewijding, correctheid en betrouwbaarheid vullen dit plaatje verder aan.

Samen zetten we de grote stap

Een mijlpaal in je leven, daar staan we voor. Een huis kopen of verkopen doet de gemiddelde mens geen 5 keer op een leven. Toch wel een levensveranderende beslissing die een spannende opwinding met zich meebrengt. Of ook wat onwennige onzekerheden. Daarom kan het aangenaam zijn met een gids op pad te gaan die meestapt in je verhaal.Die allereerst naar je luistert, probeert te begrijpen waar je naartoe wilt, en dan pas begint mee te denken.

Met het kopje erbij

Bij zo’n mijlpaal wil je niet voor verrassingen komen te staan. En ik ben er voor jou om die te vermijden. Door vanaf het begin open met elkaar in gesprek te gaan, en dat ook zo te houden, op welk moment dan ook. Bij immofusion werken we bovendien samen in een team van ervaren vastgoeddeskundigen. Voor elke vraag komen we hoe dan ook tot een passend antwoord. De kneepjes, die zitten in onze rugzak.

Tot elk detail goed voelt

Een pand verkopen of kopen doe je niet zomaar op buikgevoel. Of toch wel voor een groot stuk? Voor mij is het van het grootste belang om je daarin bij te staan. Bij de verkoper, waarbij het altijd een stukje loslaten is. Of voor de koper, waarbij een goede start de toon moet zetten voor het vervolg van het verhaal. Ik ben er om ervoor te zorgen dat jij 100% op je gemak bent, wanneer je op het punt staat die knoop door te hakken.
078787870 0468271535

Recent bekeken