Te koop: Joseph Smeetslaan 25, 3630 Maasmechelen

Joseph Smeetslaan 25, 3630 Maasmechelen

€ 150.000,- k.k.

Omschrijving

Handelsfonds over te nemen!

Gelegen op de Joseph Smeetslaan te Maasmechelen vindt men Bruiningsstudio Davy terug. Het pand is gelegen in een zijstraat van de Rijksweg, waardoor er dagelijks veel verkeer passeert.

Het pand zelf is gelegen op een perceel van 2a34ha en heeft een ruime bruikbare oppervlakte van 193,83 m2. Langs de voorzijde kan het pand betreden worden, hier komt men terecht in een gang waarbij men toegang heeft tot de verschillende ruimtes met zonnebanken. Verder beschikt het pand ook over een ruimte met infra- sauna, uitgerust met douches en ligbedden. Ook is er een gezellige bar waar men kan genieten van een drankje en een hapje uit de automaten die we in het pand terugvinden.

In het handelsfonds zitten alle zonnebanken, de infra- sauna, automaten (koffieautomaat, automaat met bruiningsproducten,...).

Indien men dit handelsfonds over neemt, kan men hier direct mee starten! De zaak is instapklaar en conform de wetgeving! Dus geen bijkomende investeringen! Tevens beschikt het handelsfonds ook over een zeer ruim klantenbestand!

Let wel op! Het betreft enkel het handelsfonds, de huurprijs van het pand en vaste kosten dienen nog maandelijks betaald te worden!

Bijzonderheden

PLUSPUNTEN:
- Volledig conform de nieuwe wetgeving!
- Ruim klantenbestand!
- Onmiddellijk starten wanneer het handelsfonds wordt overgenomen
- Incl. de hele inrichting
- Goede ligging
Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00575
Vraagprijs € 150.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1980
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 234,15 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 193,83 m²
Inhoud 485 m³
Verkoopoppervlakte 193,83 m²
Locatie
Ligging Aan drukke weg

ZonZone

Recent bekeken