WhatsApp Telefoon E-mail Facebook YouTube Twitter Google+ Pinterest
Foto
Kaart Streetview
te-koop-noordervest-peer-immofusion012 3d-tour-noordervest-48-te-peer-10252018_151132 3d-tour-noordervest-48-te-peer-10252018_151054 3d-tour-noordervest-48-te-peer-kitchen(2) 3d-tour-noordervest-48-te-peer-10252018_150945 3d-tour-noordervest-48-te-peer-10252018_151010(1) 3d-tour-noordervest-48-te-peer-kitchen(1) 3d-tour-noordervest-48-te-peer-kitchen 3d-tour-noordervest-48-te-peer-bathroom(1) 3d-tour-noordervest-48-te-peer-bathroom 3d-tour-noordervest-48-te-peer-lobby 3d-tour-noordervest-48-te-peer-office te-koop-noordervest-peer-immofusion005 te-koop-noordervest-peer-immofusion002
Verkocht

Verkocht: Noordervest 48B1, 3990 Peer

Noordervest 48B1, 3990 Peer

Beschrijving

Multifunctionele handelsruimte van 350m² met 2 garages en parking bij het centrum van Peer!

Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” dankzij onze unieke 3D-TOUR.
Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt ; bekijk de virtuele tour!

Deze grote handelsruimte is thans nog volledig ingericht als warme bakker maar kan voor zeer uiteenlopende handel/diensten, dienst doen : van winkel, sportplaats tot kinderopvang en kinepraktijk!
Voor het pand bevindt zich voldoende parkeerruimte en gelegen net het hoekje om bij de winkel-wandelstraat ideaal om makkelijk te bereiken!
De handelsruimte ( 2002) heeft aan de voorzijde een winkelruimte met grote ramen; thans nog ingericht als bakkerswinkel inclusief toog etc. Achter deze winkelplaats begint het pas echt : eerst en vooral heeft men een grote “tussenruimte” die verschillende bestemmingen kan hebben. De erachter gelegen open ruimte biedt vele mogelijkheden; ook hier is, net zoals overal in het handelspand, een nette keramische vloer voorzien. De ruimte hier werd ook volledig betegeld tegen de muren; alles is in uitstekende staat van onderhoud.
Op dit moment is deze ruimte nog voorzien van alle toestellen die een warme bakker nodig heeft.
Verder bevindt er zich een grote extra ruimte achter deze werkplaats over de volledige breedte van het pand ( zie plannen voor meer duidelijkheid!). Het handelspand heeft verder een aparte, ingerichte keuken, een aparte bureauruimte , een aparte extra kamer en een ruimte met 2 aparte toiletten. Men kan de handelsruimte bereiken via de voorste winkelruimte, een tweede aparte ingang aan de voorzijde of via de zijdeur.
Leveren kan zeer makkelijk via de 2 ingebouwde sectionale poorten die uitkomen in de achterste ruimte ( zie wederom plan!)
De 2 garages, gelegen aan de achterzijde, bieden voldoende plaats aan extra bergplaats en overdekte parkeermogelijkheid; 1 garage heeft de standaardafmeting; een tweede is ruimer. Beiden zijn voorzien van sectionale poorten.
De onberispelijke staat, de vele en polyvalente ruimtes geven in combinatie met de ligging en parking dit pand zeer brede mogelijkheden!
Het pand is onmiddellijk beschikbaar!

Pluspunten:
*bij het centrum van Peer
*veel parkeerplaats voor de deur
*grote etalage
*nog volledig ingericht als warme bakker
*veel potentieel voor andere handel
* + 1 grote en 1 gewone garage
*goedgekeurde elektrische installatie
*goed onderhouden bouw

Met de nieuwe wetgeving spaart men nu duizenden euro’s uit aan registratierechten; bel ons gerust voor meer uitleg!
Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of spring gerust binnen op ons kantoor. Steeds welkom!

Indeling

Winkelruimte, grote polyvalente ruimte ( thans de bakkerij), extra kamer ( thans de patisserieruimte), bureau, grote “tussen”ruimte, volledig ingerichte keuken, sanitaire ruimte met 2 aparte toiletten, aparte inkom, 2 aparte garages

Bijzonderheden

Energie verbruik: NVT
Stedenbouwkundige bestemming : woongebied
Voorkooprecht : neen
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften : neen
Verkavelingsvergunning: neen
Overstromingsgevoeligheid : neen
Onroerend erfgoed : neen
Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01487
Vraagprijs € 299.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2002
Oppervlaktes en inhoud
VVO 350 m²

ZonZone

Sluiten

Recent bekeken