Dokter Haubenlaan 71, 3630 Maasmechelen
€ 2.600 p/m
  • 456 m²
  • 486 m²
Dokter Haubenlaan 71, 3630 Maasmechelen
€ 2.600 p/m
  • 456 m²
  • 486 m²
Horeca te huur in Maasmechelen

Te huur: Restaurant “ ‘t Törrep” in Maasmechelen

 

Bent u op zoek naar een unieke kans om een gerenommeerd en volledig ingericht restaurant over te nemen? Dan is “ ‘t Törrep” gelegen aan de Dokter Haubenlaan 71 in het bruisende centrum van Maasmechelen-Aan-de-Maas dé perfecte gelegenheid voor u! Dit geliefde etablissement is een begrip in de regio en staat bekend om zijn verrukkelijke mosselen, smaakvol wild en authentieke Vlaamse keuken. Het restaurant wordt te koop of te huur aangeboden.

 

Een gevestigde naam in Maasmechelen

 

“ ’t Törrep” heeft zich diep geworteld in het hart van Maasmechelen-Aan-de-Maas en geniet van een trouwe klantenkring. Met zijn uitstekende reputatie voor gastronomische ervaringen en warme gastvrijheid, trekt dit restaurant zowel locals als toeristen aan die op zoek zijn naar een gezellige plek om te vertoeven. De centrale locatie zorgt voor een constante stroom van potentiële klanten en maakt het tot een populaire bestemming in de omgeving.

 

De horecazaak heeft een capaciteit om en bij de 180 personen en heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 456 m2. Aan de voor- en achterzijde van het gebouw kan het cliënteel heerlijk genieten van de zonnestralen op de terrassen.

De op maat gemaakt keuken is uitgerust met de nieuwste culinaire stufjes en alle benodigde apparatuur om de meest smaakvolle gerechten te bereiden. De kelder en de extra ruimte boven het restaurant zorgen voor voldoende opbergmogelijkheden. Deze unieke kans wordt nog aantrekkelijker doordat de volledige inboedel is inbegrepen in de prijs. Het wordt verwacht dat het handelsfonds wordt overgekocht gedurende het proces. 

 

Mis deze kans niet om trotse uitbater te worden van dit restaurant dat klaar is om zijn gastronomische reis verder te zetten.

Bij interesse kan u ons contacteren op het nummer 089 206 111, via e-mail op office@immofusion.be of kom gerust even langs op ons kantoor!

 

PLUSPUNTEN:

  • Top-locatie in het hartje van Maasmechelen
  • Aanwezige naambekendheid
  • Op maat gemaakte keuken
  • Terras aan voor- en achterzijde

 

Details

Financieel en beschikbaarheid

Nettoprijs
€ 2.600 per maand

Gebouw

Bewoonbare opp.
456,0 m²
Constructie
Open
Bouwjaar
1930
Staat
Uitstekend

Terrein

Perceel opp.
486,0 m²
Tuin
Nee

Indeling

Kelder
Ja
Kelder
Ja
Terras
Nee

Garage

Garage
Ja

Comfort

Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC klasse
C

Specifieke ruimtes

Restaurant
Ja
Zonnekaart
10:00
Stel je vraag
Horeca te huur in Maasmechelen
Horeca te huur in Maasmechelen
€ 2.600 p/m
Dokter Haubenlaan 71, 3630 Maasmechelen
Contacteer ons
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon/GSM in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden