Zonhovenstraat 42, 3500 Hasselt
€ 279.000
  • 250 m²
  • 3
  • 2.277 m²
Zonhovenstraat 42, 3500 Hasselt
€ 279.000
  • 250 m²
  • 3
  • 2.277 m²
Idyllisch gelegen hoeve in Zonhoven met perceel van 23are!

OPENDEURDAG 25/11 van 10u-12u! Kom langs en overtuig jezelf! 

Bij ImmoFusion  7/7 “open huis”  : klik op onze 3D-TOUR.

Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!Liefhebbers van idyllische woningen in hoevestijl zijn hier aan het juiste adres. En daar hoort natuurlijk ook een idyllische ligging bij. En ook dat voldoet aan de voorwaarden. Moeilijk te vinden en achteraan een groen uitzicht met kabbelende beekjes. U wordt hier inwoner van Hasselt (Kiewit), maar hoort in de verte als het ware uw Zonhovense buren al. En om het 'drielandenpunt' helemaal af te maken, om de hoek ligt de Bokrijkseweg die 500meter verder uitkomt aan de Groene Poort van Bokrijk, dat is de achteringang van Domein Bokrijk. En met die prachtige locatie bevinden we ons dan weer op grondgebied Genk.

Uw idyllische hoeve op een perceel van 2.277m² dateert van bouwjaar 1930 en heeft een opfrissing nodig waarbij u dan wel het voordeel hebt om de inrichting wat aan te passen naar eigen voorkeur. Je moet er een beetje doorheen kijken om te zien wat je ervan kan maken. In ieder geval zal een architect u met dit pand graag zien komen, want alleen al ernaar kijken leidt tot veel inspiratie. Verrassend veel binnenkant ook waar momenteel de woonruimtes achteraan zijn ingevuld zodat je kan profiteren van een zalig zicht. Er is ook een aangename veranda om het zonlicht (en de warmte) naar binnen te leiden. Door de grootte van het perceel kan je een prachtige tuin inrichten en een zonnig terras om daar ten volle van te genieten in de openlucht. De woning is eventueel ook als kangoeroewoning te gebruiken. Momenteel is er een aangenaam grote zitruimte, eetplaats, badkamer, keuken en slaapkamer. Op een gedeeltelijke bovenverdieping kan je ook één ruimte benutten. Vooraan zijn er nog wat extra ruimtes die ingevuld kunnen worden als bijkomende slaapkamers. Je ziet, heel wat mogelijkheden waar je creatieve geest nodig is om een mooi geheel te maken.

De woning ligt in de Zonhovenstraat, maar ligt niet langs de straat zelf. Via een servitudeweg geraak je tot uw eigendom met aan de zijkant ook een garage. Het dichtstbijzijnde centrum is dat van Zonhoven op een 4-tal km. Daar vind je ook tal van scholen voor de eventuele kinderen. En naar supermarkten zoeken in Zonhoven komt als een grapje over, want op 3km begint de Heuveneindeweg, en dat wordt soms ook wel eens de 'supermarktenboulevard' genoemd. Vanuit Zonhoven kan je de E314 bereiken voor de verre verplaatsingen. In de andere richtingen liggen dus Genk en Hasselt. Onderweg richting Hasselt-centrum (7km) kom je ook het bedrijvencomplex van de Corda Campus tegen. Maar uiteraard is Domein Bokrijk uw prioriteit om te ontdekken vanuit uw groene omgeving. Want hier ga je voortaan te voet of met de fiets naartoe. Tenminste als alles volgens uw plannen verloopt. En daar zijn we uiteraard heel benieuwd naar!

Pluspunten: 
- idyllische woning hoevestijl
- prachtige ligging
- nabijheid van Bokrijk
- grote tuin
- rustig gelegen

Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!

360°
Details

Financieel en beschikbaarheid

Nettoprijs
€ 279.000
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Bewoonbare opp.
250,0 m²
Constructie
Open
Bouwjaar
1930
Staat
Goede staat
Verdieping(en)
4
Type dak
Zadeldak

Terrein

Perceel opp.
2.277,0 m²
Breedte aan de straatkant
21 m
Tuin
Ja

Indeling

Slaapkamers
3
Badkamers
2
Terras
Nee

Ligging

Omgeving school
500 m
Omgeving openbaar vervoer
500 m
Omgeving winkels
500 m

Garage

Garage
Nee
Buitenparking
5

Energie

EPC
758 kWh/m²
EPC unieke code
20230419-0002869413-RES-1
EPC klasse
F
Type ramen
PVC
Beglazing
Dubbele beglazing
Verwarming
Pellets

Stedenbouwkundige informatie

Bouwvergunning
ja
Verkavelingsvergunning
nee
Voorkooprecht
Ja
Bodemattest
Ja
Zonnekaart
10:00
Stel je vraag
Heusden-zolder
Idyllisch gelegen hoeve in Zonhoven met perceel van 23are!
€ 279.000
Zonhovenstraat 42, 3500 Hasselt
Contacteer ons
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon/GSM in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden