Brugstraat 34, 3550 Heusden-Zolder
v.a. € 279.500
  • 2
Brugstraat 34, 3550 Heusden-Zolder
v.a. € 279.500
  • 2
Modern & energiezuinig project met handelspanden te Heusden!

Welkom in Heusden-Zolder! Net buiten het centrum van Heusden is deze moderne energiezuinige residentie gesitueerd. Het project bestaat uit 12 appartementen en 4 handelspanden waarvan er momenteel nog 2 appartementen op de eerste verdieping te koop staan. Bent u op zoek naar een appartement dat rustig maar toch centraal gelegen is dan is dit mogelijks iets voor u!

De appartementen zijn praktisch ingedeeld en bevinden zich zowel op het gelijkvloers, de eerste en tweede verdieping. Er is een lift aanwezig in het gebouw.

De appartementen op het gelijkvloerse zijn uitgerust met een mooie tuin en de appartementen op de eerste en tweede verdieping zijn voorzien van ruime terrassen. De blok beschikt over een ruime gemeenschappelijke tuin.

Er zijn zowel buiten- als binnen autostandplaatsen voorzien, de autostandplaatsen binnen bevinden zich in de kelder waar ook de bergruimtes terug te vinden zijn! De berging en autostandplaats is verplicht aan te kopen bij dit project.

De nieuwbouwappartementen worden voorzien van een videofoon, vloerverwarming en kunnen naar eigen smaak ingericht worden waardoor u uw creativiteit de vrije loop kan laten gaan.

Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn op een boogscheut gelegen van uw nieuwe thuis! U geniet ook een vlotte woon-werkverkeer. Restaurants en horecagelegenheden zijn vlot bereikbaar zowel te voet als per auto waardoor u elke dag kan genieten van dat zalige vakantiegevoel!

Samen met de praktische inrichting is er de mogelijkheid om een appartement aan te kopen aan 6% BTW i.p.v. 21%, dit maakt van de residentie een zeer interessante aankoop/investering.

De vermelde prijzen zijn exclusief berging en autostandplaats.


Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!

Unitlijst

Eerste verdieping

Eerste verdieping slpk. bew. opp. terras / tuin prijs
Appartement – Brugstraat 34 A1.1 2 — / — € 279.500
Appartement – Brugstraat 34 B1.1 2 — / — € 312.500
Modern & energiezuinig project met handelspanden te Heusden!
v.a. € 279.500
Brugstraat 34, 3550 Heusden-Zolder
Contacteer ons
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon/GSM in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden