Beschrijving

Woning met kantoorruimte op ruim perceel in Koersel centrum = toplocatie!

Bij ImmoFusion  7/7 “open huis”  : klik op onze 3D-RONDLEIDING!
Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt en bekijk de virtuele tour!
https://my.matterport.com/show/?m=mFXaQKAu9g7 

In het centrum van Koersel treffen we ter hoogte van de P. Vanhoudtstraat nummer 60 deze gunstig gelegen woonst met kantoorruimte aan. Met zijn topligging heb je hier een zeer goede visibiliteit en tevens biedt de woning nog drie slaapkamers en een grote tuin aan zodoende dat je het werk ideaal kan combineren met je gezin.  

Het handelsgedeelte kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. Doordat het nog wel wat renovatie kan gebruiken heb je het plezier dat je er nog vele kanten mee uit kan en alles naar eigen wens kan inrichten. 

Je betreedt het handelspand via de inkom, deze is ingedeeld in 2 aparte ruimtes, een eerste ruimte kan als toonzaal gebruikt worden en van hieruit loop je verder naar de achterliggende bureauruimte. 
Het privé gedeelte is volledig gelegen op de eerste en tweede verdieping wat maakt dat je het achterste gedeelte van de woonst ook nog bij het handelspand kan betrekken. Heb je liever dat hier spullen gestockeerd worden of dat het een wasplaats blijft? Ook dat is uiteraard mogelijk. Het is maar net wat je nodig hebt. 

Op de eerste verdieping vinden we de leefruimte en keuken terug. De leefruimte is momenteel opgesplitst in een zitgedeelte en eetruimte maar ook in de keuken is er voldoende ruimte voor een eettafel voorzien. Tevens is de keuken uitgerust met een gasfornuis, oven en vaatwasser. Dit, in combinatie met de ruimte, maakt dat je hier heel wat comfort geniet! 

Via de nachthal treffen we de badkamer en de trap naar de tweede verdieping. Voorzien van een douche, lavabomeubel en toilet kan u hier even genieten van een verkwikkende douche na een werkdag of u tussendoor snel even opfrissen. 

Op de tweede verdieping tellen we nog maar liefst drie slaapkamers. 

Koersel staat bekend om zijn veelzijdigheid Je vindt hier alles wat je dagelijks nodig hebt, zoals supermarkten, restaurants, apotheek, bank, etc. De kinderen kunnen zelfs te voet naar school. Binnen een straal van 1 kilometer rond de woning vind je een ruim aanbod aan sport- en ontspanningsmogelijkheden zoals voetbal, tennis, Chiro en de welbekende cinemazaal ‘the Roxy’. De Vallei van de Zwarte Beek, het domein van Koersel Kappeleke en de veelzijdige mijnsite Be-Mine zorgen voor buitengewone natuur en recreatie vlakbij huis. 

Wil jij graag je dromen waar maken en werken van thuis uit, of ben je net op zoek naar een leuk project? Bel ons via 078/78.78.70 en wij helpen je met plezier verder om je plannen in acties om te zetten. 

Pluspunten:
* topligging (Koersel centrum)
* instapklaar
* kantoorruimte !
* mooi perceel-tuin (zuid-west gericht)
* dak = vernieuwd 
* 3 slaapkamers
* veel mogelijkheden 
*geniet nu van maar 6% registratierechten!

Indien enige (gezins)woning = nu slechts 6% registratierecht! Bel ons gerust voor meer uitleg!
Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor. Steeds welkom!

Indeling

kantoorruimte, hal, berging

Eerste verdieping

hal, living, keuken, badkamer

Tweede verdieping

3 slaapkamers

Bijzonderheden

Stedenbouwkundige informatie 
K.I. : 634
Energie verbruik:  244 kWh/m2
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen : ja
Verkavelingsvergunning: nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming met benaming van het plannenregister : woongebied
Voorkooprecht RUP : neen
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften : neen
Overstromingsgevoeligheid van uw vastgoed :  niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Onroerend erfgoed : neen

Kenmerken