Omschrijving

Charme in een oase van rust en groen in en rondom dit prachtig vastgoedaanbod, uniek aanbod met zeer veel potentieel.

Waanzinning mooi vastgoedaanbod in open bebouwing gelegen op de Heirbaan 56 te Lanaken. 
Deze woning in tijdloze architectuur, gebouwd jaren ’60 beschikt over een goede woonindeling en ruime woonvolumes. Ze beschikt over 3 zeer ruime slaapkamers, de 4de slaapkamer is ietjes kleiner maar daarnaast zéér verrassend naar uitbreidingsmogelijkheid toe! U tovert deze kamer om tot een multifunctionele kamer mét vaste trap richting zolder. De zolder is een heuse loft en biedt extra woonfaciliteiten en/of slaapcomfort. Kers op de taart is de aangrenzende vierkantshoeve. Een ware streling voor het oog! Deze vierkantshoeve met gezellige binnenkoer is een uitdaging voor mogelijke verbouwing tot privéwoonst al dan niet met of zonder handelsdoeleinden. Mits een stevige renovatie creëert u van het geheel een charmante eigendom.
Achter het woongedeelte bevinden zich enkele percelen achterliggende grond. Absolute rust, vrijheid en natuur staan garant voor zalige momenten van rust en maken het plaatje compleet.
Al deze talrijke leuke en authentieke elementen maken van het geheel een mooi vastgoedaanbod voor de veeleisende klant, waar wacht u nog op!
We ontvangen u graag voor een rondleiding.

Bijzonderheden

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

- Stedenbouwkundige vergunning ontvangen: ja
- Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied.
- Voorkooprecht: Geen voorkoopsrecht van 
- Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften: nee
- Verkavelingsvergunning: maakt geen deel uit van een verkaveling.
- Overstromingsgevoeligheid: Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Achterliggende percelen: mogelijk overstromingsgevoelig.
- EPC	score: 825 kWh
code: 511-1
- Onroerend erfgoed: Nee

Kenmerken