Beschrijving

Deze ruime gezinswoning is gelegen nabij één van de toegangspoorten van het park Hoge Kempen. En meer specifiek al op wandelafstand van het mooie Mechelse bos en de vooral bekende Mechelse Heide. Het is de ideale ligging voor wie op zoek is naar een rustige maar toch centrale woonplaats.
De woning ligt op een zeer royaal perceel van 10 are en heeft een bewoonbare oppervlakte van 181 vierkante meter. Op een kleine drie kilometer van het centrum van Maasmechelen, ligt deze woonwijk in de nabijheid van veel voorzieningen. Zowel openbare sport- en schoolinstellingen als ook het welbesproken 'Maasmechelen Village' liggen in de onmiddellijke omgeving. Het is in Maasmechelen niet enkel shoppen maar ook genieten van de diversiteit aan culturen en het 'Maaslands' - goed leven. Maasmechelen biedt een zeer ruime waaier aan van verschillende internationale keukens. In de nabijheid kan u tal van basisvoorzieningen terugvinden en heeft u een vlotte verbinding dankzij de nabijgelegen verbindingsweg N78 en de oprit van de autostrade E314. Dit zorgt voor een vlotte verbinding met steden, zoals Maastricht, Genk, Dilsen, Lanaken, Hasselt … Bovendien bereikt u op slechts 15 minuten Maastricht-Aachen Aiport. 


Op het gelijkvloers situeert zich eerst en vooral de inkomhal die leidt naar de living en de keuken. U geniet hier van veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de badkamer. Deze is ingericht met een ligbad en lavabo. Ook situeert zich de veranda aan de keuken.Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. Ook is de zolder bereikbaar via een vaste trap. Achteraan de woning bevindt zich een garage. Het gehele huis is afgewerkt met enkele beglazing.

Pluspunten:
•	TOP - ligging
•	Rustige omgeving
•	Veel potentieel
•	betaalbaar

TECHNISCH:
- verwarming: stookolie
- raamwerk: enkele beglazing, hout
- EPC: 479 kWh/m2
- KI: €519

Bijzonderheden

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE:

- Stedenbouwkundige vergunning ontvangen: in aanvraag
- Stedenbouwkundige bestemming: in aanvraag
- Voorkooprecht: nee
- Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften: in aanvraag
- Verkavelingsvergunning: in aanvraag
- Overstromingsgevoeligheid: in aanvraag
- EPC: score: 479 kWh/m2
code: 20210421-0002402923-RES-1
- Onroerend erfgoed: nee

Kenmerken