Te koop: Rozenstraat 1-2, 3630 Maasmechelen - Immofusion
1 2 3 4 5 6 7
Nieuw in verkoop

Te koop: Rozenstraat 1-2, 3630 Maasmechelen

Rozenstraat 1-2, 3630 Maasmechelen

€ 281.220,- k.k.

Omschrijving

Prachtig nieuwbouwappartement gelegen te Maasmechelen! Laatste 2 appartementen beschikbaar in blok C!

Maasmechelen groeit elke dag meer en meer uit tot een stedelijke leefomgeving. Project Townhall maakt deel uit van die ontwikkeling. Dit gloednieuwe bouwproject zal een thuis worden voor gezinnen, koppels en gepensioneerden. De Urban Villa’s zullen een geheel vormen van stedelijk wonen in een gemeenschapskader.

De gebouwen grenzen aan de achterzijde aan een gezellig binnenplein. De groen beplanting creëert een aangename leefomgeving. Een binnenplein is de ideale plaats waar je buren je vrienden worden, waar je op een zwoele zomeravond gezellig kan keuvelen en waar de kinderen zich kunnen uitleven na een dagje school.

Gemeente Maasmechelen is trots op de ontwikkeling van dit gebied. Sinds enkele jaren droeg deze grond niet meer bij tot het dynamische leven in het centrum. Daar zal binnenkort verandering in komen dankzij Townhall. Het project situeerd zich op de grond tussen de Rijksweg, de Joseph smeetslaan, de Boeienaarstraat en de Rozenstraat.

In totaal zullen er 47 appartementen en 4 handelsruimtes gebouwd worden, verdeeld over 6 gebouwen. Voor een éénslaapkamerappartement wordt er gemiddeld 70 m2 gerekend, voor een tweeslaapkamer appartement wordt een ruimte voorzien van gemiddeld 80-90 m2 . een drieslaapkamerappartement heeft een gemiddelde oppervlakte van 100-120 m2

De gebouwen zijn ontworpen met aandacht voor privacy. De terassen van elk gebouw zijn op de hoeken geplaatst zodat je afgeschermd bent van andere terrassen. In elk gebouw zal er een lift en een trappenhal zijn die tot in de kelder gaat. Per gebouw zijn er voldoende parkeerplaatsen voorzien, evenals bergingplaatsen.

Elk appartement heeft een gelijkaardige indeling. Vanuit de inkomhal is er toegang tot toilet, berging, slaapkamers en de leefruimte. In de leefruimte is er telkens een open keuken, plaats voor een eetkamer en een zithoek. Elke woning is voorzien van een overdekt terras, dat afgeschermd kan worden van de wind door middel van blinderingen die je kan openschuiven als een harmonica. Zo kan je een gezellige winterkamer creëren.

De handelsruimtes zijn verdeeld over drie gebouwen. Eentje is gesitueerd op de hoek van de Joseph Smeetslaan en de Boeienaarstraat, een tweede is gesitueerd langs de Rozenstraat. Die handelsruimtes hebben een oppervlakte van 85 m2. De derde en de vierde handelsruimte hebben een respectievelijke oppervlakte van 138 m2 en 168m2 en zijn gelegen aan de Rijksweg.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00609
Vraagprijs € 281.220,- k.k.
Status Nieuw in verkoop
Aanvaarding In overleg
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2018
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 105,96 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 105,96 m²
Inhoud 263 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 2 (waarvan 2 slaapkamers)
CV ketel
Combiketel Ja

ZonZone

Recent bekeken