Omschrijving

URBAN VILLA D - D2.2
In Urban Villa D zijn er nog 4 appartementen beschikbaar. Deze appartementen zijn op dit moment enkel betegeld en geplakt zodat de eigenaar volledig vrij is in de afwerking. De afwerking is reeds in de prijs inbegrepen! 

Dit appartement is gelegen op het eerste verdiep en heeft een bewoonbare oppervlakte van 100m2 en een terras van 16m2.
Indeling: inkomhal, leefruimte bestaande uit een woonkamer en keuken met. toegang naar het ruimen terras,  nachthal met drie slaapkamers, badkamer, berging en gastentoilet.

PRIJSBEREKENING:
constructiewaarde: €117.119
grondwaarde: €78.391
TOTAAL: €211.961

* vermelde prijs is exclusief registratiekosten en BTW. Ontvangt u graag een volledig prijsoverzicht? mail naar office@immofusion.be! 

Informatie over het project:

Maasmechelen groeit elke dag meer en meer uit tot een stedelijke leefomgeving. Residentie TownHall maakt deel uit van deze ontwikkeling. Dit gloednieuwe bouwproject is een thuis voor gezinnen, koppels en gepensioneerden. He project bestaat uit verschillende URBAIN VILLA's met elk 7 wooneenheden en vormt een geheel van stedelijk wonen in een gemeenschapskader.

De gebouwen zijn ontworpen met aandacht voor privacy. De terassen van elk gebouw zijn op de hoeken geplaatst zodat je afgeschermd bent van andere terrassen. In elk gebouw zal er een lift en een trappenhal zijn die tot in de kelder gaat. Per gebouw zijn er voldoende parkeerplaatsen voorzien, evenals bergingplaatsen.

Kenmerken