Gratis schatting

Wat is uw woning waard?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om een gratis schatting van de waarde van uw woning te maken.

Wij maken gratis een schatting van de waarde van uw woning

Wilt u uw huis verkopen en wilt u weten wat uw huis waard is? Of heeft u een waardebepaling van uw huis nodig voor een ander doeleinde? Daarvoor bent u ook bij ImmoFusion aan het juiste adres. Wij maken gratis een schatting van de waarde van uw woning. Door onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij de correcte prijs van uw eigendom bepalen. Samen met u bekijken wij welke realistische vraagprijs gesteld kan worden om uw woning zo snel mogelijk – en tegen de beste prijs – te verkopen.

Gratis schatting

Wat is nu een gefundeerde en realistische verkoopprijs van uw woning? Dat hangt van een aantal factoren af. Als wij een gratis schatting van uw woning gaan maken, houden wij uiteraard rekening met deze factoren:

  •       De inhoud en de oppervlakte van de woning
  •       De m2 prijzen
  •       De staat van de woning
  •       De functionele indeling
  •       De ligging en de omgeving
  •       De situatie van de markt

Door rekening te houden met deze factoren kunnen wij een goede waardebepaling van uw huis maken. Zo weet u wat uw huis waard is.

Wat is uw woning waard?

Wilt u weten voor welke prijs uw woning verkocht kan worden? Wij bieden u een gratis schatting ofwel waardenbepaling van uw woning aan. Door onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij de correcte prijs van uw eigendom bepalen. Samen met u bekijken wij welke realistische vraagprijs gesteld kan worden om uw woning zo snel mogelijk – tegen de beste prijs - te verkopen.

Bent u op zoek naar een professionele, gedreven makelaar die u persoonlijk begeleidt en enkel het beste voor u wil? Neemt u dan contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten. Graag tot binnenkort!

Ik wil een afspraak