Lijfrente

Als verkoper in uw huis blijven wonen? Het kan perfect! Bij een verkoop op lijfrente betaalt de koper u een eerste som en daarna een maandelijks bedrag terwijl u geniet van het vruchtgebruik. Tot de afgesproken datum of uw laatste zucht. Dan vervalt de betalingsverplichting van de koper.
Verkoop uw woning op lijfrente via ImmoFusion
Verkoop uw woning op lijfrente via ImmoFusion

Aan- en verkoop op lijfrente zit in de lift. Omwille van de vele voordelen voor alle betrokken partijen. De gespreide betaling over een langere periode is immers een win-win voor verkoper én koper. Maar hoe werkt het nu precies? Wat zijn uw opties? En wanneer is dit voor u de beste keuze? 

In gelijke schijfjes
In gelijke schijfjes

Bij verkoop op lijfrente betaalt de koper elke maand een vaste som aan de verkoper. Tot diens overlijden of een vooraf vastgelegd moment. Zo blijft de verkoper genieten van de woning én een gegarandeerd maandelijks inkomen. De troeven voor de koper? Hij moet de aankoopprijs niet in één keer ophoesten en kan zo zelfs een lening vermijden. Maar pas op voor de addertjes! Onze experts spitten het voor u uit.

Doodeerlijk advies
Doodeerlijk advies

De voorwaarden voor verkopen onder lijfrente zijn altijd aanpasbaar aan uw wensen en noden. Laat u dus goed informeren. Vertrouw op het correcte en deskundige advies van onze medewerkers. Zij ondersteunen u bij elke stap. Jonge starter of oude toekomstdenker? Wij zorgen voor een rimpelloos verloop van uw aan- of verkoop.

Uitzonderlijke expertise

Afbeelding
  • 94%

    succesvolle verkopen

  • 19273

    potentiële kopers

  • 91%

    verkocht binnen 4 maanden

Het klopt: lijfrente is geen alledaagse optie. En enkel geschikt in specifieke situaties. Daarom is het aantal makelaars met kennis van zaken eerder beperkt. ImmoFusion is de uitzondering die de regel bevestigt. Én beheerst. Informeer ernaar bij onze experts. Is dit systeem op uw lijf geschreven? Zij leggen het u haarfijn uit.
Gratis schatting 078 78 78 70