Nieuwbouw

Groen, groot, gezellig of grootstad? En waarom niet allemaal? Onze brede waaier aan hoogstaande nieuwbouwprojecten spreekt tot de verbeelding. En biedt voor elk budget unieke kansen. Op een trefzekere investering of de invulling van die langgekoesterde woondroom. De toekomst lacht u toe.
Nieuwbouwprojecten van ImmoFusion
Nieuwbouwprojecten van ImmoFusion

Voor elk wat wils. Ons nieuwbouwaanbod blinkt uit in veelzijdigheid. Kleinschalig of groots, klassiek of hypermodern, landelijk of in het hart van de stad: we hebben het állemaal. Op basis van uw wensen selecteren wij de allerbeste opties. Voor uw ultieme woondroom of trefzekere investering.

Altijd prijs!
Altijd prijs!

Investeren in nieuwbouw is een veilige keuze. Of u er nu zelf intrekt of uw appartement verhuurt . Zelfs bij een eventuele verkoop haalt u rendement uit de meerwaarde. ImmoFusion is thuis in hoogstaande wooncomplexen in Limburg, de Kempen en Vlaams-Brabant. Scrol door het aanbod of maak een selectie op basis van verschillende zoekcriteria. Wedden dat u uw goesting vindt?

Kopen om te wonen
Kopen om te wonen

Jong en zó graag willen? Duik in ons evenwichtige gamma nieuwe woonhuizen en -appartementen. In elke prijsklasse en stijl. En met een voorliefde voor duurzaam en BEN. Snuister dan door onze sleutel-op-de-deurwoningen. De handige harry in uzelf (of uw familie) naar boven halen? Kies voor een wind- en waterdicht project en zet het volledig naar uw hand.

Meerwaarde
Meerwaarde

Valt het op? Wij gaan enkel voor kwaliteit. Met veel aandacht voor leefcomfort, duurzaamheid en hedendaagse technieken. In omgevingen die bruisen van de activiteit of volledig opgaan in de natuur. Want locatie is de heilige graal. Omdat ze allesbepalend is voor het vastleggen van de huurprijs of de potentiële meerwaarde bij verkoop. Benieuwd waar uw toekomst straks ligt … 

Zelf een nieuwbouwproject in de steigers staan?
Zelf een nieuwbouwproject in de steigers staan?

Bent u projectontwikkelaar? Vertrouw ons de verkoop van uw woningen en/of appartementen toe. Wij spelen uw troeven uit in een marketingplan op maat en koppelen uw doelpubliek aan onze digitale fichebak met potentiële kopers. Zo ligt uw focus 100% bij de vlekkeloze afwerking van het project. En verzekeren wij toekomstige bewoners een vlotte service!  

Gratis schatting 078 78 78 70