Medewerkers & Vestigingen

ImmoFusion Heusden-Zolder

ImmoFusion Heusden-Zolder

Meylandtlaan 115 3550 Heusden-Zolder

Heusden-Zolder voor de Kempen en Midden-Limburg 

ImmoFusion Heusden-Zolder 

Bent u op zoek naar een woning in de regio’s Kempen of Midden-Limburg? Of woont u momenteel in een van deze twee regio’s en wilt u uw huis verkopen? Dan bent u aan het juiste adres bij ImmoFusion Heusden-Zolder. Wij hebben jarenlange ervaring in de regio’s Kempen en Midden-Limburg en kunnen u de juiste begeleiding bieden voor het kopen of verkopen van uw woning. 

De klant staat centraal

ImmoFusion Heusden-Zolder is een enthousiast makelaarskantoor waar enkel naar het beste wordt gestreefd voor u, onze klant! Andere tijden vragen immers om een andere aanpak. Daarom is er juist NU behoefte aan een energieke makelaar die ook 's avonds en op zaterdag gedreven voor u klaar staat. Een makelaar die een volledig dienstenpakket levert en die op een eerlijke en correcte manier te werk gaat. Een professionele makelaar met kennis van zaken, jarenlange ervaring en die u persoonlijk begeleidt. Die makelaar willen wij graag voor u zijn!

Innovatieve makelaar

ImmoFusion Heusden-Zolder mag zich met recht een innovatieve makelaar noemen. We gaan met onze tijd mee en geloven niet meer in de ouderwetse beschrijvingen van huizen en slechte foto’s. Nee, onze kracht ligt erin dat we uw huis op de best mogelijke manier proberen te verkopen. Hiervoor maken wij onder andere gebruik van een 3D-tour van uw woning, prachtige visualisaties van het interieur, professionele fotografie en een drone die luchtfoto's maakt van uw perceel.

Uw woning verkopen of verhuren in de Kempen of Midden-Limburg? 

Wilt u uw woning in de Kempen of Midden-Limburg verkopen of verhuren? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren makelaars. We komen dan bij u langs om ons voor te stellen en om uw wensen te bespreken. We vertellen u uiteraard hoe een eventuele samenwerking er uit zal zien en wat we voor u kunnen betekenen. We zien er naar uit om met u samen te werken!


 
 

Uitgelicht

Team van ImmoFusion Heusden-Zolder