Medewerkers & Vestigingen

ImmoFusion Maasmechelen

ImmoFusion Maasmechelen

Dokter Haubenlaan 73 3630 Maasmechelen

Maasmechelen voor Maasland en Noord-Limburg 

ImmoFusion Maasmechelen 

Bent u op zoek naar een woning in de regio Maasland? Of woont u momenteel in deze regio en wilt u uw huis verkopen? Dan bent u aan het juiste adres bij ImmoFusion Maasmechelen. Wij hebben jarenlange ervaring in de regio Maasland en kunnen u de juiste begeleiding bieden voor het kopen of verkopen van uw woning. 

Persoonlijke begeleiding en advies op maat

ImmoFusion Maasmechelen is een innovatief makelaarskantoor, waar persoonlijke begeleiding en advies op maat hoog in het vaandel staan. Wij zijn klaar met oubollige beschrijvingen bij huizen en donkere foto’s waarop je de woning niet eens kunt zien. Daarom leggen wij de focus op het visuele aspect door middel van een 3D-tour, visualisaties van het interieur en professionele fotografie. En daar doen we zelfs nog een schepje bovenop: wat denkt u van een drone die luchtfoto's maakt van uw perceel? Door in te zetten op deze visuele tools is het voor potentiële kopers mogelijk om een duidelijk beeld te krijgen van een woning, het is net is alsof ze er zelf zijn!

Uw woning verkopen of verhuren in Maasland? 

Wilt u uw huis in Maasland verkopen of verhuren? Het maakt bij ImmoFusion niet uit of u een appartement, een charmante halfopen bebouwing of een villa wilt verkopen of verhuren. Wij zijn ervan overtuigd dat we elk eigendom op de juiste manier kunnen lanceren op de markt. Het eerste contact met de klant is een vrijblijvende afspraak: we komen bij u langs om onszelf voor te stellen, om te luisteren naar uw verhaal en om te bespreken welke mogelijkheden er zijn voor een samenwerking. U zult er snel van overtuigd zijn dat ImmoFusion de beste partner is om mee samen te werken!


Uitgelicht

Team van ImmoFusion Maasmechelen