Houthalen-Helchteren
€ 1.600 p/m
  • 130 m²
Houthalen-Helchteren
€ 1.600 p/m
  • 130 m²
Uitbating showroom bij tankstation in Lillo, Houthalen
In Lillo, gelegen op een toplocatie, biedt deze unieke kans zich aan voor een gedreven ondernemer. Een gloednieuwe showromm, gelegen in een volledig gerenoveerd gebouw, wacht op een enthousiaste zelfstandige om deze bloeiende onderneming te runnen. Met een maandelijkse huurprijs van slechts 1600 euro, biedt deze gelegenheid niet alleen een gunstige locatie maar ook financiële haalbaarheid.

Het recent gerenoveerde tankstation vormt het ideale kader voor een moderne showroom. deze kan bvb als horeca dienen. Alles binnenin is nieuw en aangepast aan de hedendaagse behoeften van klanten. Het interieur is stijlvol ingericht en voorzien van de nieuwste technologieën om een vlotte en efficiënte bedrijfsvoering te waarborgen. 

Lillo, als locatie, biedt de perfecte setting voor een tankshop. Gelegen op een strategische plek met veel doorgaand verkeer, trekken zowel lokale bewoners als passanten langs deze locatie. De bereikbaarheid en zichtbaarheid maken het een ideale plek om een bloeiende zaak op te zetten. Met een maandelijkse huurprijs van 1600 euro, is deze investering een verstandige keuze voor een ondernemer die op zoek is naar een kansrijk avontuur.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige die de uitdaging wil aangaan om deze showroom tot een succes te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, en met de juiste ondernemer aan het roer, kan deze activiteit als bvb horeca uitgroeien tot een welbekende plek waar mensen graag stoppen voor hun brandstof en dagelijkse benodigdheden.
Er is ook een tankshop gevestigd.

Ben jij die gedreven ondernemer die wij zoeken? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die deze unieke kans te bieden heeft. De mooie veelzijdige showroom wacht op jouw ondernemersgeest om de deuren te openen en klanten te verwelkomen in een moderne en aantrekkelijke omgeving.

Voordelen:

*veel mogelijkheden
*gunstige ligging
*alles nieuw
*veel parking
Details

Financieel en beschikbaarheid

Nettoprijs
€ 1.600 per maand
Beschikbaarheid
Onmiddellijk

Gebouw

Bewoonbare opp.
130,0 m²
Constructie
Gesloten
Bouwjaar
2023
Staat
Uitstekend

Terrein

Tuin
Nee

Indeling

Terras
Nee

Garage

Garage
Nee
Buitenparking
Ja

Comfort

Alarm
Ja

Downloads

Stel je vraag
Heusden-zolder
Uitbating showroom bij tankstation in Lillo, Houthalen
€ 1.600 p/m
Houthalen-Helchteren
Contacteer ons
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon/GSM in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden