Heirstraat 417/2, 3630 Maasmechelen
  • 143 m²
  • 2
Heirstraat 417/2, 3630 Maasmechelen
  • 143 m²
  • 2
Appartement te koop in Maasmechelen

Bent u opzoek naar een instapklaar appartement gelegen op de eerste verdieping, in het mooie Opgrimbie? Dan is dit appartement gelegen in een rustige en landelijke omgeving, terwijl alle benodigde voorzieningen binnen handbereik zijn, zeker iets voor u! Met de snelweg op nog geen 5 minuten afstand, geniet u van een vlotte verbinding naar steden zoals Genk, Hasselt en vele andere bestemmingen. Ook voor natuurliefhebbers is dit de ideale locatie. Maak een ontspannende wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Maasmechelen. Het Nationaal Park Hoge Kempen, een van de grootste natuurreservaten van België, biedt uitgestrekte bossen, adembenemende landschappen en een overvloed aan fauna en flora.

 

Deze unieke woongelegenheid bevindt zich in een kleine residentie met slechts 6 exclusieve wooneenheden, en biedt een landelijk uitzicht dat elke dag een gevoel van rust en sereniteit brengt. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 143 m2.

 

Bij het betreden van dit stijlvolle appartement wordt u verwelkomd door een lichtrijke inkomhal die toegang biedt tot alle ruimtes. De woonkamer en open keuken vormen het bruisende middelpunt van dit appartement. Enorme raampartijen laten overvloedig natuurlijk licht binnenstromen, waardoor de ruimte met een gevoel van helderheid en ruimte. De keramische tegelvloer draagt bij aan de tijdloze en neutrale sfeer van het interieur.

 

De keuken, uitgerust met een centraal kookeiland dat zowel praktisch als elegant is. Alle benodigde apparatuur, zoals de kookplaat, vaatwasser, afzuigsysteem, koelkast en dubbele spoelbak, zijn slim geïntegreerd om uw culinaire avonturen te vergemakkelijken. Overvloedige opbergruimte garandeert dat uw keukengerei netjes en georganiseerd blijft.

 

Met 2 zeer ruime slaapkamers biedt dit appartement een overvloed aan leefruimte en privacy. De slaapkamers zijn ontworpen voor comfort en ontspanning, met voldoende ruimte voor persoonlijke inrichting. De badkamer is een oase van luxe, met een bad-douche combinatie met glazen tussenwand en granieten achterwand. Het dubbele badmeubel biedt voldoende opbergruimte en stijl, net zoals de twee kolomkasten extra ruimte bieden om uw persoonlijke spullen op te bergen. Het toilet maakt het geheel compleet.

De berging is voorzien van alle benodigde aansluitingen en technische voorzieningen.

 

Geniet van de buitenlucht op het ruime terras, dat is uitgerust met buitenverlichting en een handig stroompunt. Hier kunt u ontspannen en genieten van de zonnestralen.

 

EXTRA’S:

  • Raamwerk: PVC, dubbele beglazing
  • Verwarming: aardgas
  • Energie: 152 kWh/(m2 jaar)

 

PLUSPUNTEN:

  • Ruime leefruimte
  • Veel lichtinval
  • Residentie van 6 wooneenheden
  • Aanwezigheid van garage/overdekte standplaats
  • Bewoonbare oppervlakte van 143 m2
  • Ruim terras
  • Garage inbegrepen 

 

Komt u alle troeven van dit appartement graag zelf bewonderen?
Neem contact op met ons voor het inplannen van een bezoek:
Telefoon: 086 206 111
E-mail: office@immofusion.be

 

 

 

Details

Financieel en beschikbaarheid

Nettoprijs
€ 239.100

Gebouw

Bewoonbare opp.
143,0 m²
Constructie
Open
Staat
Uitstekend
Verdieping
1
Verdieping(en)
1

Terrein

Tuin
Nee

Indeling

Slaapkamers
2
Badkamers
1
Terras
Ja

Garage

Garage
Ja

Comfort

Gemeubeld
Nee

Energie

EPC
152 kWh/m²
EPC klasse
B
Type ramen
PVC

Stedenbouwkundige informatie

Bouwvergunning
ja
Bodemattest
Ja

Downloads

Zonnekaart
10:00
Stel je vraag
Appartement te koop in Maasmechelen
Appartement te koop in Maasmechelen
Heirstraat 417/2, 3630 Maasmechelen
Contacteer ons
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon/GSM in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden