Heirstraat 417/4, 3630 Maasmechelen
  • 135 m²
  • 2
Heirstraat 417/4, 3630 Maasmechelen
  • 135 m²
  • 2
Appartement te koop in Maasmechelen

Bent u opzoek naar een instapklaar appartement gelegen op de eerste verdieping, in het mooie Opgrimbie? Dan is dit appartement gelegen in een rustige en landelijke omgeving, terwijl alle benodigde voorzieningen binnen handbereik zijn, zeker iets voor u! Met de snelweg op nog geen 5 minuten afstand, geniet u van een vlotte verbinding naar steden zoals Genk, Hasselt en vele andere bestemmingen. Ook voor natuurliefhebbers is dit de ideale locatie. Maak een ontspannende wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Maasmechelen. Het Nationaal Park Hoge Kempen, een van de grootste natuurreservaten van België, biedt uitgestrekte bossen, adembenemende landschappen en een overvloed aan fauna en flora.

 

Deze unieke woongelegenheid bevindt zich in een kleine residentie met slechts 6 exclusieve wooneenheden, en biedt een landelijk uitzicht dat elke dag een gevoel van rust en sereniteit brengt. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 135 m2.

 

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die als toegangspoort dient tot alle ruimtes van dit verfijnde appartement. De woonkamer en open keuken vormen het bruisende hart van dit appartement. Grote raampartijen laten overvloedig daglicht binnenstromen, waardoor de ruimte wordt gevuld met een levendige energie en een gevoel van verbondenheid met buiten. De keramische tegelvloer draagt bij aan de frisse en neutrale sfeer van het interieur.

 

De moderne keuken beschikt over een kookeiland dat dient als een prachtig middelpunt. Een uitgebreid scala aan apparatuur, waaronder een kookplaat, vaatwasser, koelkast, afzuigsysteem en dubbele spoelbak, staat tot uw beschikking. Voldoende opbergruimte biedt een plek voor alles, terwijl het gestroomlijnde ontwerp de perfecte setting creëert om uw culinaire creativiteit de vrije loop te laten.

 

Met 2 zeer ruime slaapkamers biedt dit appartement een overvloed aan leefruimte en privacy. De slaapkamers zijn ontworpen voor comfort en ontspanning, met voldoende ruimte voor persoonlijke inrichting. Een van deze kamers kan ook gebruikt worden als berging. De badkamer is een oase van luxe, met een bad-douche combinatie met granieten achterwand. Het dubbele badmeubel biedt voldoende opbergruimte en stijl, net zoals de twee kolomkasten extra ruimte bieden om uw persoonlijke spullen op te bergen. De ruime berging is voorzien van de aansluitingen van wasmachine en droogkast. Het toilet bevindt zich in de inkomhal.

 

Via de leefruimte stapt u buiten op het terras, een uitnodigende buitenruimte die voorzien is van verlichting en een stroompunt. Hier kan u genieten van de frisse buitenlucht en het verlengstuk van uw leefruimte.

 

EXTRA’S:

  • Raamwerk: PVC, dubbele beglazing
  • Verwarming: aardgas
  • Energie: 157 kWh/(m2 jaar)

 

PLUSPUNTEN:

  • Ruime leefruimte
  • Veel lichtinval
  • Residentie van 6 wooneenheden
  • Aanwezigheid van garage/overdekte standplaats
  • Bewoonbare oppervlakte van 135 m2
  • Ruim terras
  • Garage inbegrepen 

 

Komt u alle troeven van dit appartement graag zelf bewonderen?
Neem contact op met ons voor het inplannen van een bezoek:
Telefoon: 086 206 111
E-mail: office@immofusion.be

360°
Details

Financieel en beschikbaarheid

Nettoprijs
€ 246.300

Gebouw

Bewoonbare opp.
135,0 m²
Constructie
Open
Staat
Uitstekend

Terrein

Tuin
Nee

Indeling

Slaapkamers
2
Badkamers
1
Terras
Ja

Garage

Garage
Ja

Comfort

Gemeubeld
Nee

Energie

EPC
157 kWh/m²
EPC klasse
B
Type ramen
PVC

Stedenbouwkundige informatie

Bouwvergunning
ja
Bodemattest
Ja

Downloads

Zonnekaart
10:00
Stel je vraag
Appartement te koop in Maasmechelen
Appartement te koop in Maasmechelen
Heirstraat 417/4, 3630 Maasmechelen
Contacteer ons
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon/GSM in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden