Advies op maat

We kunnen het amper verbergen: vastgoed maakt ons blij. Daarom delen we ons enthousiasme graag met iedereen die het wil horen. Én weten. Want bouwers, kopers en verkopers zitten vaak met heel wat vragen. Klant of niet: wij beantwoorden ze met plezier. Zodat ook u blij wordt van vastgoed.
Afbeelding

Welke vastgoedvraag er ook op uw lippen brandt, wij beantwoorden ze met de glimlach. En delen onze kennis en ervaring met plezier. Of u nu klant bent of niet. Waarom? Omdat wij zot zijn van onze stiel. En iedereen recht heeft op de woonplek van zijn of haar dromen. U dus ook.

ONS GEHEIMPJE

Onder ons gezegd en gezwegen: stiekem houden we van moeilijke vragen en complexe dossiers. Bijvoorbeeld als het gaat over de verkoop van een oud pand. Stel: u erfde een woning zonder centrale verwarming. Of een pand met een tuin vol onvergunde bijgebouwen of asbest. Wij gaan de uitdaging met plezier aan. Want op elke potje past een dekseltje. En iedere verkoop verdient een succesvol verloop. Al houden we dat op uw vraag ook graag stil. Meer nog: dankzij onze neutrale wagens verloopt elk bezoek uiterst discreet.

Tot snel? De koffie staat altijd klaar.
Gratis schatting 078 78 78 70