Kanaalweg 100, 3980 Tessenderlo
€ 499.000
  • 417 m²
Kanaalweg 100, 3980 Tessenderlo
€ 499.000
  • 417 m²
Uniek handelspand met duplex woning en veel opportuniteiten!

Bij ImmoFusion  7/7 “open huis”  : klik op onze 3D-TOUR.

Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!



Welkom bij het ruim handelshuis gelegen in het bruisende industrieterrein van Tessenderlo! Dit unieke handelshuis biedt een perfecte combinatie van veelzijdige kantoorruimtes, uitgestrekte opslagfaciliteiten en ruime parkeergelegenheid, waardoor het een ideale locatie is voor ondernemers die op zoek zijn naar een centrale plek voor hun bedrijfsactiviteiten.

Bij het betreden van het handelshuis valt meteen de moderne uitstraling op. Het is uitgerust met een elektrische poort die niet alleen zorgt voor extra veiligheid, maar ook voor het gemakkelijk laden en lossen van goederen. De ruime opslagfaciliteiten stellen bedrijven in staat om hun inventaris en goederen op een georganiseerde en efficiënte manier te beheren.

De verscheidenheid aan kantoorruimtes biedt een scala aan mogelijkheden voor bedrijven van elke omvang. Of het nu gaat om start-ups, groeiende bedrijven of gevestigde ondernemingen, hier vindt iedereen een passende werkruimte. Elke kantoorruimte is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit, zodat werknemers zich kunnen concentreren op hun werk in een aangename omgeving.

Naast de zakelijke faciliteiten beschikt het handelshuis ook over een prachtige duplex woning. De woning biedt een comfortabele leefruimte met een moderne keuken waar heerlijke maaltijden kunnen worden bereid. De ruime living is perfect voor ontspanning en biedt voldoende ruimte voor familie en vrienden.

De vier slaapkamers zijn ideaal voor een groot gezin of bieden mogelijkheden voor het creëren van extra kantoorruimtes of hobbykamers. Met twee badkamers kunnen de bewoners genieten van optimaal comfort en privacy.

Bovendien heeft de duplex woning een prachtig terras, waar bewoners kunnen genieten van de buitenlucht en ontspannen na een lange werkdag. Het terras is ook ideaal voor sociale bijeenkomsten en barbecues met vrienden en familie.

Het handelshuis is strategisch gelegen in het industrieterrein van Tessenderlo, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel werknemers als klanten. Met de overvloedige parkeergelegenheid kunnen zowel medewerkers als klanten hun voertuigen veilig en handig parkeren.

Kortom, het ruime handelshuis in het industrieterrein van Tessenderlo is een ideale zakelijke locatie voor ondernemers die op zoek zijn naar een veelzijdige ruimte voor hun activiteiten. Met diverse kantoorruimtes, uitgebreide opslagfaciliteiten en een prachtige duplex woning, is deze plek een thuisbasis voor zakelijk succes en comfortabel wonen. Aarzel niet om dit unieke handelshuis te verkennen en te ontdekken hoe het aan al uw zakelijke behoeften kan voldoen!

Pluspunten:

- Uniek handelspand en ruime duplexwoning.
- Veel parkeergelegenheid.
- Gunstige ligging in industrieterrein.
- Grote functionele ruimtes met diverse vloeren.
- Garage met sectionale poort.
- Ruim terras met kanaaluitzicht.
- Veel natuurlijke lichtinval
- Gerenoveerde keuken en badkamer
- Ruime slaapkamers

Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!

360°
Details

Financieel en beschikbaarheid

Nettoprijs
€ 499.000
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Bewoonbare opp.
417,0 m²
Constructie
Open
Bouwjaar
1940
Type dak
Zadeldak

Terrein

Tuin
Nee

Indeling

Keuken
Ja
Terras
Nee

Garage

Garage
Ja
Buitenparking
Ja

Comfort

Lift
Nee
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC
241 kWh/m²
EPC unieke code
20230715-0002945027-RES-1
EPC klasse
B
Type ramen
PVC

Stedenbouwkundige informatie

Bouwvergunning
ja
Verkavelingsvergunning
nee
Voorkooprecht
Ja
Bodemattest
Ja
Zonnekaart
10:00
Stel je vraag
Heusden-zolder
Uniek handelspand met duplex woning en veel opportuniteiten!
€ 499.000
Kanaalweg 100, 3980 Tessenderlo
Contacteer ons
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon/GSM in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden