Hofeinde 28/1, 3550 Heusden-Zolder
€ 349.000
  • 98 m²
  • 2
Hofeinde 28/1, 3550 Heusden-Zolder
€ 349.000
  • 98 m²
  • 2
Uitzonderlijk luxueus app met 2slpk + tuin onder 3%!

Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR.
Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!

Welkom in uw nieuwe thuis, waar elke hoek doordrenkt is met een gevoel van verfijning en welzijn. Dit nieuwbouw gelijkvloers appartement, gelegen in een ideale omgeving, verwelkomt u met open armen in een wereld van ongeëvenaarde luxe en comfort.

Bij het betreden van de drempel wordt u meteen omarmd door een gevoel van ruimte en licht, dankzij de doordachte indeling en het overvloedige natuurlijke licht dat de open leefruimte vult. Deze ruimte is ontworpen met het oog op modern wonen, met een naadloze overgang tussen de elegante zit- en eethoek en de volledig uitgeruste keuken. Hier vindt u alle faciliteiten en allemaal hoogwaardige toestellen, zelfs een ingebouwd koffiemachine maar ook een overvloed aan opbergruimte en werkbladen van topkwaliteit, perfect voor zowel dagelijkse maaltijden als culinaire hoogstandjes.

De twee slaapkamers zijn toevluchtsoorden van rust en ontspanning met een overvloed aan natuurlijk licht. Hier kunt u zich terugtrekken na een lange dag en genieten van welverdiende rust, wetende dat u omringd bent door stijl en comfort. Verduisterende, stijlvolle gordijnen doorheen het ganse appartement zorgen voor een goede nachtrust en privacy.

De ruime badkamer met zijn grote inloopdouche en strakke afwerkingen bieden rust en moderniteit. Een apart toilet zorgt weer voor wat meer luxe. De wasplaats met berging biedt handige opslagruimte en een plek voor het uitvoeren van huishoudelijke taken, waardoor uw woning georganiseerd en functioneel blijft.

Het echte hoogtepunt van dit prachtige appartement is ongetwijfeld de grote tuin, een groen paradijs waar u kan vertoeven na een drukke dag. Het overdekte terras nodigt uit tot ontspannen momenten met vrienden en familie, terwijl de goed onderhouden gazons een idyllisch decor vormen voor uw buitenactiviteiten.

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt dit appartement ook een ondergrondse parking met kelder waardoor u voldoende ruimte heeft voor het opbergen van fietsen en gereedschap en het veilig parkeren van uw voertuig. Tevens is er ook een parkeerplaats aanwezig aan de voorgevel van het appartement.

Kortom, dit gelijkvloerse appartement belichaamt de essentie van luxueus wonen, met zijn doordachte ontwerp, hoogwaardige afwerkingen en overvloed aan voorzieningen. Mis deze kans niet om uw eigen stukje paradijs te bezitten. Uw droomwoning wacht op u, klaar om u te verwelkomen in een leven van rust en comfort.


Het appartement is centraal gelegen! Zo ben je snel bij de supermarkten op de Meylandtlaan en is de autostrade ook binnen 2 minuten bereikbaar. 

Pluspunten:
- Nieuwbouw instapklaar
- EPC A
- Keuken met luxe apparaten
- Aparte wasplaats 
- Gelijkvloers met tuin
- Inclusief ondergrondse garage met parking en opbergruimte
- Centrale ligging
- Uitzonderlijk slechts 3% ipv 21%

Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!

360°
Details

Financieel en beschikbaarheid

Nettoprijs
€ 349.000
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Bewoonbare opp.
98,0 m²
Constructie
Gesloten
Bouwjaar
2023

Terrein

Tuin
Ja

Indeling

Kelder
Ja
Kelder
Ja
Keuken
Ja
Terras
Ja

Ligging

Omgeving school
100 m
Omgeving openbaar vervoer
100 m
Omgeving winkels
100 m
Omgeving autosnelweg
1.000 m

Garage

Garage
Ja
Buitenparking
1

Comfort

Gemeubeld
Nee
Intercom
Ja
Aansluiting gas
Ja

Energie

Type ramen
Aluminium
Beglazing
Trippele beglazing
Verwarming
Gas

Stedenbouwkundige informatie

Bouwvergunning
ja
Verkavelingsvergunning
nee
Voorkooprecht
Nee
Bodemattest
Ja
Zonnekaart
10:00
Stel je vraag
Heusden-zolder
Uitzonderlijk luxueus app met 2slpk + tuin onder 3%!
€ 349.000
Hofeinde 28/1, 3550 Heusden-Zolder
Contacteer ons
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon/GSM in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden