Grootveldstraat 7, 3550 Heusden-Zolder
€ 449.000
  • 164 m²
  • 4
  • 475 m²
Grootveldstraat 7, 3550 Heusden-Zolder
€ 449.000
  • 164 m²
  • 4
  • 475 m²
Prachtige halfopen nieuwbouwwoning in Heusden-Zolder!

Bij ImmoFusion  7/7 “open huis”  : klik op onze 3D-TOUR.

Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!


Welkom in de Grootveldstraat! Deze prachtige, energiezuinige halfopen nieuwbouwwoning (2019) is op zoek naar nieuwe eigenaars die comfortabel en sfeervol willen thuis komen!

Bij het betreden van de woonst word je ontvangen in de ruime inkomhal, die meteen de mogelijkheid biedt om een vestiaire-kast te plaatsen waar jassen en schoenen netjes kunnen worden opgeborgen.


Rechts van de inkomhal bevindt zich een lichte en ruime woonkamer van maar liefst 25,40m². Dankzij de grote ramen geniet deze kamer van overvloedig natuurlijk licht. De ideale plek om te ontspannen en quality time door te brengen met familie en vrienden.

Aan de linkerzijde van de trap kom je in de extra zitruimte die naadloos overgaat in de  keuken.

Deze woonkeuken is een ware blikvanger, volledig geïnstalleerd en afgewerkt in hoogglans. Hier vind je alle moderne gemakken die je van een nieuwbouwwoning mag verwachten, inclusief inbouw oven en microgolfoven. Vlak langs de keuken is er een aparte ruimte die dienstdoet als berg- en wasruimte, wat zorgt voor extra opbergruimte en functionaliteit.

De tuin is een oase van rust en privacy. Met een gunstige westelijke zonligging, kun je hier genieten van de zon gedurende de dag. De tuin is gedeeltelijk beklinkerd, wat het onderhoud tot een minimum beperkt, terwijl er ook een aantal grasmatten zijn geplaatst om het groene gevoel te behouden. Een verhard terras met een afdak maakt het mogelijk om buiten te zitten, zelfs als het weer een beetje tegenzit.

Op de eerste verdieping bevinden er zich 3 slaapkamers en een badkamer. Deze is uitgerust met een stijlvolle inloopdouche met regendouche, een praktische badkamerkast en een lavabo met alle nodige voorzieningen. Ook is er een wc aanwezig, voor extra comfort en gebruiksgemak. Naast de badkamer tref je een 1ste slaapkamer met een handige dressing, waardoor er voldoende opbergruimte is voor je kledingcollectie. Iets verderop zijn er nog een 2de en 3de slaapkamers.

Op de 2de verdieping bevindt zich de 4de en tevens de grootste slaapkamer. Hier kun je genieten van privacy en ruimte om tot rust te komen na een lange dag. Deze prachtige woning is tot in de puntjes afgewerkt en biedt alle comfort die je maar kunt wensen.

De ligging van de woning is eveneens een groot pluspunt. Gelegen in een residentiële omgeving, heb je alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik, zoals supermarkten, tankstations, een warme bakker, scholen en openbaar vervoer, allemaal op wandelafstand van je thuis. Bovendien profiteer je van een vlotte woon-werkverbinding dankzij de nabijheid van zowel de E313 als de E314, op slechts 2,7 km afstand.

Samengevat biedt deze energiezuinige woning in de Grootveldstraat een perfecte combinatie van comfort, stijl en functionaliteit. Met zijn mooie afwerking, vloerverwarming, rolluiken en vliegenramen, ben je verzekerd van een warme thuis waar het aangenaam vertoeven is in alle seizoenen. 

Pluspunten:
- Energiezuinige woning
- Rolluiken
- Vliegenramen
- Volledig afgewerkte woning
- Vloerverwarming
- 4 slaapkamers
- Onderhoudsvriendelijke tuin
- Grote tuin/garage
- Zalige ligging = Boekt!
- Perfecte verbinding naar de autosnelweg en geen overlast

Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!

360°
Details

Financieel en beschikbaarheid

Nettoprijs
€ 449.000

Gebouw

Bewoonbare opp.
164,0 m²
Constructie
Halfopen
Bouwjaar
2019
Type dak
Zadeldak

Terrein

Perceel opp.
475,0 m²
Breedte aan de straatkant
10 m
Tuin
Ja

Indeling

Keuken
Ja
Terras
Ja

Ligging

Omgeving school
500 m
Omgeving openbaar vervoer
500 m
Omgeving winkels
500 m
Omgeving autosnelweg
500 m

Garage

Garage
Ja
Buitenparking
2

Comfort

Lift
Nee
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC
28 kWh/m²
EPC klasse
A
Beglazing
Dubbele beglazing
Verwarming
Vloerverwarming

Stedenbouwkundige informatie

Stedenbouwkundige info
Ja
Bouwvergunning
ja
Verkavelingsvergunning
nee
Voorkooprecht
Nee
Bodemattest
Ja
Zonnekaart
10:00
Stel je vraag
Heusden-zolder
Prachtige halfopen nieuwbouwwoning in Heusden-Zolder!
€ 449.000
Grootveldstraat 7, 3550 Heusden-Zolder
Contacteer ons
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon/GSM in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden