Europark 2067, 3530 Houthalen-Helchteren
€ 750 p/m
  • 60 m²
Europark 2067, 3530 Houthalen-Helchteren
€ 750 p/m
  • 60 m²
Mooi en veelzijdig kantoor gelegen in het industrieterrein !

Welkom in ons veelzijdige kantoor op het industrieterrein, gelegen in een groter industrieel gebouw. Met een ruime oppervlakte van 60m2 biedt dit kantoor een ideale werkplek voor diverse doeleinden. Dankzij de centrale ligging en de nabijheid van de autosnelwegoprit is het gemakkelijk bereikbaar voor zowel medewerkers als klanten.

Bij het betreden van het kantoor valt meteen de netheid en moderniteit op. De ruimte is klaar om naar eigen smaak ingericht te worden, zodat het perfect aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar een open kantoorindeling voor teamwork of naar afgescheiden ruimtes voor individueel werk, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Het kantoor wordt omringd door andere bedrijven en kantoren, waardoor er een dynamische en inspirerende werkomgeving ontstaat. De nabijheid van andere ondernemingen biedt mogelijkheden voor samenwerking en netwerken.

Wat het praktische aspect betreft, hoef je je geen zorgen te maken over bijkomende kosten voor water, elektriciteit en internet. Deze zijn allemaal inbegrepen in de huurprijs, waardoor je je volledig kunt concentreren op jouw werk zonder je zorgen te maken over extra kosten.

Voor parkeren is er een eigen parkeerplaats bij het kantoor, terwijl er vooraan het pand nog extra parkeergelegenheid is voor bezoekers. Dit maakt het gemakkelijk voor medewerkers en klanten om het kantoor te bereiken zonder gedoe met parkeren.

Kortom, dit veelzijdige kantoor biedt alles wat je nodig hebt voor een succesvolle werkomgeving: een moderne en aanpasbare ruimte, inbegrepen voorzieningen en een gunstige locatie op een industrieel terrein.

Details

Financieel en beschikbaarheid

Nettoprijs
€ 750 per maand
Beschikbaarheid
Onmiddellijk

Gebouw

Bewoonbare opp.
60,0 m²
Constructie
Gesloten
Verdieping(en)
1

Terrein

Tuin
Nee

Indeling

Terras
Nee

Garage

Garage
Nee
Buitenparking
Ja

Comfort

Gemeubeld
Nee
Zonnekaart
10:00
Stel je vraag
Heusden-zolder
Mooi en veelzijdig kantoor gelegen in het industrieterrein !
€ 750 p/m
Europark 2067, 3530 Houthalen-Helchteren
Contacteer ons
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon/GSM in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden