Jochen Ubachs

Bediende boekhouding
Kantoor Maasmechelen
Over mezelf

Netheid, correctheid, orde en discipline

Dit zijn in mijn ogen 4 belangrijke pijlers die nodig zijn om iedere opdracht tot een goed einde te brengen. Dit zijn dan ook begrippen die ik vanuit mijn privéleven meeneem naar mijn job en naast vriendelijkheid en eerlijkheid naar mijn mening zeer belangrijk en altijd toepasbaar zijn.
Na mijn middelbare studies heb ik de opleiding tandtechnicus vervolledigd in Antwerpen om uiteindelijk af te studeren als klinisch prothesist aan de St. Radbout universiteit in Nijmegen. Ik heb dus altijd wel voor iets gekozen waarin ik mensen kan helpen simpelweg omdat ik dit ook het meest belonend vind.

Een moment van zen is voor iedereen nodig in alle chaos die het leven soms kan bieden, ontspanning en rust voor de geest is iets wat niet te onderschatten is en waar kan dat beter als in de vertrouwde omgeving van een eigen woning. Ik ben opgevoed met het idee dat een warme ‘thuis’ noodzakelijk is. Dit is dan ook de reden dat ik er echt van kan genieten om mensen gelukkig te zien bij de aankoop van hun nieuwe woning wetende dat ik hier een kleine rol in heb gespeeld.

Jochen Ubachs
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon/GSM in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden