Rue du Centre 1, 6460 Chimay
€ 595.000
  • 454 m²
  • 6
Rue du Centre 1, 6460 Chimay
€ 595.000
  • 454 m²
  • 6
Volledig vernieuwde Pastoriewoning met 6 slaapkamers!
Bij ImmoFusion  7/7 “open huis”  : klik op onze 3D-TOUR.
Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!

Gelegen in het rustige en piepkleine dorpje van L’Escaillère ( Chimay), zorgt deze vergunde vakantiewoning voor een aangename beleving in een perfecte omgeving. U komt thuis in een combi van ruimte en luxe in een karaktervol pand; een oude Pastorie = charme ten top!

Laat ons u meenemen op een reis door de diverse facetten van deze bijzondere accommodatie.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een ruime inkomhal met magnifieke authentieke trap, die een indrukwekkende entree creëert, waarmee een warm welkom aan gasten wordt geboden.

De woonkamer straalt gezelligheid uit, met een openhaard die niet alleen warmte brengt maar ook een karaktervol element toevoegt aan de ruimte. Voor ultieme ontspanning staat een sauna tot uw beschikking. De aangrenzende inloopdouche biedt comfort na een verkwikkende/rustgevende sauna-sessie.

De riante keuken, compleet uitgerust met moderne apparatuur en met voldoende werkruimte, vormt een ideale plek voor het bereiden van culinaire hoogstandjes en het plaatsen van een lange eettafel. Direct naast deze keuken bevindt er zich een praktische wasruimte, uitgerust met moderne voorzieningen voor efficiënt wassen en drogen, waardoor huishoudelijke taken moeiteloos verlopen. Aansluitend komen we in de dubbele garage, ideaal gelegen voor een moeiteloze toegang en met ruimte voor twee auto's. 

Deze vakantiewoning vormt de perfecte omgeving voor een aangenaam verblijf.

Betreed het eerste verdiep en ontdek vier ruime kamers, zorgvuldig ontworpen om aan uw comfortbehoeften te voldoen. Deze kamers bieden veelzijdige mogelijkheden : variërend van ruime slaapkamers tot stijlvolle kantoren en creatieve werkruimtes. Een badkamer op deze verdieping zorgt ervoor dat alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Pluspunt zijn de 2 erlangs gelegen polyvalente grote ruimtes die geschikt zijn voor diverse functies, zoals een gezellige ontspanningshoek etc..

Op de zolderruimte wacht een prachtige mezzanine op uw verkenning. Deze kamer biedt een prachtig uitzicht en baadt in natuurlijk licht. Daarnaast zijn er op deze verdieping nog extra slaapkamers te vinden. 

Deze vakantiewoning belichaamt de ideale combinatie van ruimte en functionaliteit op elke verdieping. Mis deze kans niet om een thuis weg van huis te bezitten….
In deze exclusieve vakantiewoning nabij Chimay gaan luxe en avontuur hand in hand. Ontdek de geheimen van de befaamde Chimay-brouwerij en geniet van de verfijnde smaken van zowel het trappistenbier als de lokale kazen. 
 


*Laat de betoverende natuurlijke omgeving je verleiden met gemarkeerde wandelroutes en schilderachtige fietspaden, perfect voor de avontuurlijke ziel. Ontspan aan het 7.500 m² grote waterparadijs in Froidchapelle en dompel jezelf onder in de rust van de meren van Eau d'Heure.

*In het historische Chimay wachten gezellige steegjes, prachtige tuinen en een middeleeuws kasteel op ontdekking. Of je nu kiest voor een ritje met het toeristentreintje of je eigen weg gaat, de charme van Chimay zal je betoveren.

*Voor natuurliefhebbers bieden het natuurreservaat en het Meer van Virelles een ongerepte oase, terwijl de nostalgische stoomtrein door de schilderachtige Virion-vallei een unieke ervaring biedt. Bewonder tot slot de opvallende kalksteenformaties van Calestienne, die de regio kenmerken.

Pluspunten: 
-    Volledig gerenoveerde pastorie!
-    Werkelijk alles werd vernieuwd!
-    6 slaapkamers; mogelijkheid tot 8!
-    Veel charme
-    Sauna 
-    Van kelder tot zolder = TOP 
-    Zeer ruime leefkeuken
-    Ideale ligging voor elke natuurliefhebber
-    Vlakbij de Franse grens
-    Combi van rust, natuur en toch vlakbij Chimay-centrum
-    Vergund als vakantiewoning!

Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!
360°
Details

Financieel en beschikbaarheid

Nettoprijs
€ 595.000
Opbrengsteigendom
Ja

Gebouw

Bewoonbare opp.
454,0 m²
Constructie
Halfopen
Bouwjaar
1935
Staat
Uitstekend
Type dak
Zadeldak

Terrein

Tuin
Ja

Indeling

Zolder
Ja
Kelder
Ja
Zolders
1
Kelder
Ja
Keuken
Ja
Terras
Ja

Ligging

Omgeving openbaar vervoer
Ja
Omgeving winkels
Ja

Garage

Garage
Ja
Buitenparking
2

Comfort

Gemeubeld
Nee
Lift
Nee

Energie

EPC
165 kWh/m²
EPC klasse
B
Type ramen
PVC
Beglazing
Dubbele beglazing
Verwarming
Pellets

Stedenbouwkundige informatie

Bouwvergunning
ja
Verkavelingsvergunning
nee
Voorkooprecht
Nee
Bodemattest
Ja
Zonnekaart
10:00
Stel je vraag
Heusden-zolder
Volledig vernieuwde Pastoriewoning met 6 slaapkamers!
€ 595.000
Rue du Centre 1, 6460 Chimay
Contacteer ons
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon/GSM in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden