Over ons

Waarom kiest u voor de diensten van ImmoFusion?

ImmoFusion is dé makelaar die het onderscheid maakt

ImmoFusion is een makelaarskantoor waar makelaars met jaren aan ervaring werken. Toch zijn wij geen ‘ouderwetse’ makelaar. Omdat de wensen en behoeften van de kopers en verkopers van woningen flink zijn veranderd, hebben wij daar onze dienstverlening op aangepast. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, zijn actief in de online wereld en verleggen elke dag onze grenzen om u de beste service te kunnen bieden. ImmoFusion is een enthousiast makelaarskantoor waar de beste elementen samenkomen: vertrouwen, kennis, ervaring, innovatie en een persoonlijke aanpak.

Vertrouwen, de absolute basis van onze samenwerking

Het kopen of verkopen van een woning is een spannende ervaring. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk om u persoonlijk te begeleiden bij de koop of verkoop van uw woning. Zodat het kopen of verkopen van uw huis voor u een positieve en zorgeloze belevenis wordt. Wij pleiten voor een open communicatie in elk stadium van het verkoopproces, waarbij we u duidelijk en correct informeren. Het resultaat is onderling vertrouwen; de absolute basis van onze samenwerking! Uiteraard nemen wij al het nodige papierwerk, de opmaak van contracten en de aanvraag van de wettelijk verplichte documenten voor u uit handen.

Unieke tools om uw woning te presenteren

ImmoFusion maakt gebruik van unieke tools om een woning zo mooi en ideaal mogelijk te presenteren.

Onze tools zijn onder andere:

  •        3D-tour: mensen kunnen vanuit hun luie stoel een virtueel bezoek brengen aan uw woning. Het grootste voordeel is dat uw woning 7 dagen per week en 24 uur per dag kan worden bezichtigd, zonder dat u daarvan hinder ondervindt.
  •       Complete plattegronden met correcte afmetingen.
  •       Videoclip van de woning, hiervoor maken we onder andere gebruik van drones.
  •       Alle woningen worden op onze social media kanalen aangeboden. Daarnaast staan alle woningen op de belangrijke huizenplatforms in België en Nederland.
  •        Voor en na renovatie: we maken visualisaties om u te laten zien wat de mogelijkheden zijn om een woning te renoveren.

Wat is uw woning waard?

Wilt u weten voor welke prijs uw woning verkocht kan worden? Wij bieden u een gratis schatting ofwel waardenbepaling van uw woning aan. Door onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij de correcte prijs van uw eigendom bepalen. Samen met u bekijken wij welke realistische vraagprijs gesteld kan worden om uw woning zo snel mogelijk – tegen de beste prijs - te verkopen.

Bent u op zoek naar een professionele, gedreven makelaar die u persoonlijk begeleidt en enkel het beste voor u wil? Neemt u dan contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten. Graag tot binnenkort!


Ik wil een afspraak Ons team