Verhuren

De perfecte huurder vinden voor uw vastgoed? Laat dat gerust aan ons over. Net zoals al die andere tijdrovende beslommeringen. Op uw vraag verzekeren wij de volledige administratieve en financiële opvolging. Uw opdracht? Achteroverleunen en genieten van een maximaal rendement.
Netwerk met bereik
Netwerk met bereik

Een snelle verhuring aan een maximaal rendement: dát is het uitgangspunt. Of u nu één of meer eigendommen in de aanbieding hebt. Dankzij onze doordachte marketingcampagnes en ons sterk netwerk vinden we vlot de geschikte huurder voor uw vastgoed. En daarbij laten we niets aan het toeval over: via een grondige screening weet u straks perfect wie u in huis haalt. 

Alle kneepjes in een vingerknip
Alle kneepjes in een vingerknip

Uw eerste stappen op de verhuurmarkt? Wij nemen u mee op sleeptouw en overlopen alle mogelijkheden. Tot in het kleinste detail. Blijkt verkopen alsnog een betere optie? Dan zeggen we dat eerlijk. En ja, de steeds wijzigende huurwetgeving is zeker een aandachtspunt. Gelukkig kennen onze verhuurexperts die op hun duimpje. 

Service op maat

Graag eerst een persoonlijke kennismaking of wat extra juridisch advies nodig? Onze medewerkers staan u bij met raad en daad. Ook na de kantooruren. De mate waarin, bepaalt u helemaal zelf. Alles aan ons overlaten? Dat kan perfect! Wij nemen de volledige opvolging uit uw handen: van fotoshoot tot contractopstelling en van plaatsbeschrijving tot het innen van de huurwaarborg. Bij ImmoFusion verhuurt u met vertrouwen.

Stappenplan
Gratis schatting 078 78 78 70